Przechwałki "gaduł", czyli jubileuszowe posty :)
- Damian1p
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
Przechwałki "gaduł", czyli jubileuszowe posty :)
Od dziś niech będzie to oficjalny temat na naszym forum gdzie wszyscy będą wrzucać swoje rekordy. Zasady: jeśli chodzi o zakres liczb to liczą się tak jak poniżej 205, później już posty co 500 czyli 500,1000, 1500, 2000 itp. itd. Prosiłbym aby w tym temacie nie umieszczać postów typu "fajnie" albo "gratulujemy". Temat służy tylko do przechwałek forumowych spammerów Fajnie by było gdyby osoba zgłaszająca swoje nabicie jubileuszowego postu poszła przykładem kolegi i wrzuciła print screen, ale oczywiście nie jest to wymagane.
Wasz kochany (albo i nie) moderator
Chcialem oglosic wszystkim zainteresowanym i nie zainteresowanym ze wlasnie napsialem swoj 205 post. Prosze tylko w kolejce mi gratulowac, oczywiscie posiadacze wiekszej ilosci postow sa proszeni o przmeilczenie tego faktu, dziekuje
Wasz kochany (albo i nie) moderator
Chcialem oglosic wszystkim zainteresowanym i nie zainteresowanym ze wlasnie napsialem swoj 205 post. Prosze tylko w kolejce mi gratulowac, oczywiscie posiadacze wiekszej ilosci postow sa proszeni o przmeilczenie tego faktu, dziekuje
- Załączniki
-
- oto dowod tego wspanialego czynu
- 205.JPG (9.94 KiB) Przejrzano 37376 razy
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
UWAGA Komunikat będzie
Jesteście świadkami historycznego wydarzenia, wydarzenia, które na zawsze odmieni losy Wasze i tego forum ... no, przynajmniej udawajcie, że tak jest
Szanowni towarzysze doli i niedoli posiadania puga 205!
Niniejszym nakreślam klawiaturą historycznego, bo Tysięcznego (dla nie czytających 1000) posta
Z tego miejsca chciałbym podziękować Wielu z Was za zakładanie interesujących tematów i pisaniu, wymagających mojej odpowiedzi, wiadomości, co umożliwiło mi nabicie tej pokaźnej i symbolicznej zarazem liczby postów pod moim Avatarem.
Wasze wpsarcie i przyjaźń ... wasze wsparcie i ... przepraszam, to łzy radości ...
Wasze wpsarcie i przyjaźń jakie okazaliście mojej osobie znaczą dla mnie bardzo wiele. Cieszę się, że mogłem brać w Tym co tu tworzymy udział.
Dziękuję!
Aby nie zaśmiecać tematu gratulacje przesyłajcie na PW, a pieniążki na konto, którego numer podam, odpowiadając na wiadomości prywatne
Cieszycie się Oczywiśśśście, że tak
Pozdrawiam
iveras, dnia 29 września 2005 roku
Jesteście świadkami historycznego wydarzenia, wydarzenia, które na zawsze odmieni losy Wasze i tego forum ... no, przynajmniej udawajcie, że tak jest
Szanowni towarzysze doli i niedoli posiadania puga 205!
Niniejszym nakreślam klawiaturą historycznego, bo Tysięcznego (dla nie czytających 1000) posta
Z tego miejsca chciałbym podziękować Wielu z Was za zakładanie interesujących tematów i pisaniu, wymagających mojej odpowiedzi, wiadomości, co umożliwiło mi nabicie tej pokaźnej i symbolicznej zarazem liczby postów pod moim Avatarem.
Wasze wpsarcie i przyjaźń ... wasze wsparcie i ... przepraszam, to łzy radości ...
Wasze wpsarcie i przyjaźń jakie okazaliście mojej osobie znaczą dla mnie bardzo wiele. Cieszę się, że mogłem brać w Tym co tu tworzymy udział.
Dziękuję!
Aby nie zaśmiecać tematu gratulacje przesyłajcie na PW, a pieniążki na konto, którego numer podam, odpowiadając na wiadomości prywatne
Cieszycie się Oczywiśśśście, że tak
Pozdrawiam
iveras, dnia 29 września 2005 roku
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
kurde wybilo mi 1000 i nawet nie wiem kiedy
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0