jak podpowiedział mi Krzycho

zorientuje się w dostępności/cenach... i się obada...
a tu24 jest bajerancki, ale tylko na rajdy, nie do miasta... no i pewnie 2 krotna różnica w spalaniu w mieście

nie kazdego musi rajcowac jazda do 3 tysOrfister pisze:A gdzie w Polsce przepisy pozwalają na taką jazdę ???![]()
![]()
Wogólę to co obserwuję, nie tu na forum, ale ogólnie tendencje w motoryzacji, zadziwia mnie...
ciąły pęd za..wiecej mocy, więcej speeda, wiecej przyspieszenia...tylko po co ..gdzie to wykorzystac? Na naszych dziurawych drogach, które za pare lat będa naszpikowane fotoradarami ..???
Sooorki za OT...
chcesz kupic 1,4 ze skrzyniami pisze:no właśnie - po co to komu?
A chdzby na trasie na Górze Św. AnnyOrfister pisze:A gdzie w Polsce przepisy pozwalają na taką jazdę ???![]()
![]()
Wogólę to co obserwuję, nie tu na forum, ale ogólnie tendencje w motoryzacji, zadziwia mnie...
ciąły pęd za..wiecej mocy, więcej speeda, wiecej przyspieszenia...tylko po co ..gdzie to wykorzystac? Na naszych dziurawych drogach, które za pare lat będa naszpikowane fotoradarami ..???
Sooorki za OT...
jutro jeszcze wykopie kolektor i sprawdze wymiarMistrzuGT pisze:hmm, TU3M tez jest zdlawiony wezszymi kanalami w kolektorze??
Bo jesli tak, to jak zaloze podwojne dwugardzielowe gazniki webera z kolektorem ktotkim i wiekszymi kanalami to powinno tyci mocy przybyc... , czy tylko mi sie zdaje??
Dzieki, ale potrzebuje dokladniejsze dane... tzn tak jak przedstawilem to na obrazku...moralez pisze: jutro jeszcze wykopie kolektor i sprawdze wymiar