205_Winner |
|
|||||||||||
![]() Junior
![]() Dołączył(a): 22 sie N, 2004 4:05 pm Posty: 268 Lokalizacja: Zamość |
grunt żeby to pojawiło sie na stronie klubu
_________________ .:: Winner czyli Zwycięzca ::. Mój Peugeot 205 Winner Mój Citroen Saxo |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
cheatoss |
|
|||||||||||
![]() Maniak
![]() Dołączył(a): 24 maja Pn, 2004 1:52 pm Posty: 1656 Lokalizacja: Szczecin |
wersja SRD ?
slyszal ktos o czyms takim? ja poki co slyszalem o XRD (mam takiego) no i o 5 drzwiowym GRD... ale dzisiaj na miescie wcisnalem ulotke za szybe (obce blachy, inne wojewodztwo) i odjezdzajac przeczytalem na klapie SRD... dodam tylko ze byl 5 drzwiowy... czym wyroznia sie ta wersja? _________________ ![]() ![]() ![]() sprzedany ![]() |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
DJPreZes |
|
|||||||||||
![]() Moderator
![]() Dołączył(a): 01 sie N, 2004 6:40 pm Posty: 5917 Lokalizacja: Gdynia Car that you have:: Roland Garros/406 Mistral |
Co do opisu wersji Green to z tego co wiem (a wiem, bo takim samochodem czesto jezdze) to klosze kierunkowskazow nie sa biale
![]() _________________ Peugeot 205 Roland Garros Cabrio ![]() |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
cheatoss |
|
|||||||||||
![]() Maniak
w 90 bodajze roku lifting przeszly klosze kierunkowskazow i tylne lampy...
klosze kierunkowskazow (co latwo zmienic) jak i tylne lampy nie roznia sie w zaleznosci od wersji !!! ludzie zapamietajcie ze tak samo gti z 84 roku i 92 roku bedzie mialo pomaranczowe w starszym roczniku i biale w nowszym, tak samo kazda inna wersja... tak przy okazji, podobnie jest z ksztaltem deski rozdzielczej (pomijajac kwestie licznika, daszka nad niego i takie pierdoly jak schowek na cd i nawiew centralny) w ktoryms tam roku (87 ?) zmodyfikowana zostala deska i tyle... niezaleznie od wersji... pozdrawiam _________________ ![]() ![]() ![]() sprzedany ![]() |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
DJPreZes |
|
|||||||||||
![]() Moderator
![]() Dołączył(a): 01 sie N, 2004 6:40 pm Posty: 5917 Lokalizacja: Gdynia Car that you have:: Roland Garros/406 Mistral |
Po prostu tak chcialem zauwazyc...Nie znam sie tak dokladnie...widac wszystkie widzialem z 89r ;P Tylko moze to kogos wprowadzic w blad, ze w opisie jest wyraznie, ze sa biale kierunkowskazy w Greenach
![]() _________________ Peugeot 205 Roland Garros Cabrio ![]() |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
cheatoss |
|
|||||||||||
![]() Maniak
ja nie chcialem cie strofowac... tez czytalem te opisy i jestem zdania ze nie powinno sie tam zamieszczac informacji na temat koloru kloszy kierunkowaskazow czy tym podobnym skoro wcale nie zalezy to od wersji =]
_________________ ![]() ![]() ![]() sprzedany ![]() |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
Para |
|
|||||||||||
![]() Peugeot 205 Master
![]() Dołączył(a): 30 cze Pn, 2003 6:31 pm Posty: 11884 Lokalizacja: Baile Átha Cliath Car that you have:: najlepszy |
ok na stronie są juz opisy i historia.... http://www.peugeot205.pl
_________________ Peugeot 205 GTI S16 - Galeria Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria Megane Coupe 1.4 ![]() NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
TOMBIKE |
|
|||||||||||
![]() Uzalezniony
![]() Dołączył(a): 12 wrz Pt, 2003 6:10 pm Posty: 653 Lokalizacja: Gdańsk |
a co za problem jesli ktos se moze wsadzic białe kierunkowskazy do starego szrota, moj xs ma tapicerke z gti, ktos widzial taka wersje?? Ludzie robią pełno modyfikacji więc nic dziwnego ze czasem jest to mylące
|
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
iveras |
|
|||||||||||
![]() Maniak
![]() Dołączył(a): 05 paź Wt, 2004 9:27 am Posty: 1072 Lokalizacja: Wolne Miasto Gdansk Car that you have:: Roland Garros |
gdzie można znaleźć coś o modyfikacjach jakie wprowadzano w modelach 205 Roland Garros na przestrzeni lat 89 - 9X ???
_________________ If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her? _________________ Suzuki GSF600S "Barracuda" |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
Pieraś |
|
|||||||||||
![]() Peugeot 205 Master
![]() Dołączył(a): 26 wrz N, 2004 11:47 am Posty: 3174 Lokalizacja: Zielona Góra Car that you have:: sprzedany |
mala wzmianka co do Puga Color Line ......... nie kazdy mial czerwona wykladzine moj ma zielona :>
_________________ Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne. Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r. |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
molten |
|
|||||||||||
![]() Junior
![]() Dołączył(a): 09 mar Wt, 2004 2:38 pm Posty: 101 Lokalizacja: lodz Car that you have:: --/ Laguna III |
Z tego co sprawdzalem na zachonich stronach z limitowanymi modealmi byly tylko czerwone i z czerwonymi akcentami w srodku Color Line. I wychodzily tylko w roku 1991
|
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
Para |
|
|||||||||||
![]() Peugeot 205 Master
![]() Dołączył(a): 30 cze Pn, 2003 6:31 pm Posty: 11884 Lokalizacja: Baile Átha Cliath Car that you have:: najlepszy |
iveras napisał(a): gdzie można znaleźć coś o modyfikacjach jakie wprowadzano w modelach 205 Roland Garros na przestrzeni lat 89 - 9X ???
tutaj to znajdziesz ![]() _________________ Peugeot 205 GTI S16 - Galeria Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria Megane Coupe 1.4 ![]() NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
iveras |
|
|||||||||||
![]() Maniak
![]() Dołączył(a): 05 paź Wt, 2004 9:27 am Posty: 1072 Lokalizacja: Wolne Miasto Gdansk Car that you have:: Roland Garros |
dziękuje Para! ... eee ... tyle że paur le Francouis ich kenne nicht niestety i nie wiele wyczytałem
![]() ![]() Aha! Tam podali ilość wypuszczonych aut między 89 - 91 tak jakby w 91 przestali je produkować, co jest?? _________________ If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her? _________________ Suzuki GSF600S "Barracuda" |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
Para |
|
|||||||||||
![]() Peugeot 205 Master
bo tak było
![]() ps. cos ci przetłumaczyc ?? _________________ Peugeot 205 GTI S16 - Galeria Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria Megane Coupe 1.4 ![]() NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
iveras |
|
|||||||||||
![]() Maniak
podpunkty w: equipements exterieus, equipements interieurs, evolutions i motorisation
![]() Przecież są Garrosy z '92 '93 ?!?!?! :/ _________________ If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her? _________________ Suzuki GSF600S "Barracuda" |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
|