No to przyszedł czas i na mnie. Jest to moje 1 auto które z resztą dostałem od rodziców Jest to automat 1,6 benzyna 65kw
Pare dni temu zmienione:
-Wydech+ mały tuning:P
-Tarcze hamulcowe
-Klocki hamulcowe
-Płyn hamulcowy
Do wymiany:
-Lusterka zewnętrzne
-Korek od rączki szyberdachu
-Podkładki pod tablice (przód zmieniony został jeszcze tył)
-Dokładka pod zderzak GTI + halogeny które jeszcze nie dotarły
Zwykły nudny szary dzień, wszędzie pełno śniegu. Z nudów postanowiłem że w końcu czas zmienić moją szarą dokładkę od zderzaka na zakupioną wcześniej od GTI. No i po 1,5h pracy odkręcania, przykręcania i dopasowywania nowa dokładka pasuje niemalże idealnie, takiego efektu oczekiwałem, co prawda halogeny nie są jeszcze podłączone ale tym zajmę się później.
1 z najlepszych rozrywek w zimę jest odśnieżanie podwórka za pomocą kół i ręcznego hamulca
i na co komu maluch przerobiony na odśnieżarkę skoro mamy nasze własne PUG'i
Ładny ten Twój Pug mimo iż 5 porte nigdy mi się nie podobały to w czerwonym wygląda ładnie, no i buda w dobrym stanie:) nie to co mój szatan po przejściach
Wiesz mógłbym pokazać jak po 1 przygodzie wyglądał mój ale mnie tu ludzie zlinczują i aż wstyd trochę mnie wkurza ze to automat, no ale ważne ze jeździ za jakiś czas pomyśle nad remontem silnika na razie się zastanawiam nad głowica po regeneracji bo ktoś z forum mnie tu na nią namawia Teraz jak na niego patrze to aż mi się uśmiech pcha za każdym razem jak na niego patrze, praktycznie 2 rzeczy (dokładka i halogeny) i auto zmienia się całkowicie, a raczej wygląd groźniejszy
Nie ma sie co przejmować jak auto wyklepane... Głowica w tych autach to normalna rzecz, jak to zrobisz to dobrych kilka lat pojezdzisz. Mojego kupiłem z lekko przeszlifowanym prawym bokiem za małe pieniądze w ciekawym kolorze i wersji. Wymieniłem błotnik prawy, i śmigałem szukając prawych drzwi... ale w miedzy czasie dostałem strzała w lewe drzwi na parkingu pod zakładem pracy... W listopadze wandale zbutowali mi maskę, a po świętach przywaliłem w barierkę na rondzie znów prawym przednim błotnikiem...Ogólnie wszystko da się zrobić tylko że coraz częściej zastanawiam się czy nie łatwiej i taniej będzie poszukać zdrowego Forevera w tym samym kolorze i przełożyć części.