Dżon Dobra Nadzieja |
|
|||||||||||
![]() Maniak
![]() Dołączył(a): 11 paź Pn, 2004 1:15 am Posty: 1017 Lokalizacja: Sosnowiec |
belka i dziury mnie nie wystraszą...
ale tym zdaniem prawie zamknąłeś temat... ![]() Cytuj: zresztą w ogóle ich nie zmieścisz
![]() _________________ ![]() ![]() Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem ![]() |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
Sebek |
|
|||||||||||
![]() Peugeot 205 Master
![]() Dołączył(a): 14 lip Śr, 2004 9:14 am Posty: 5100 Lokalizacja: Warszawa Car that you have:: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF |
jak już to na fabrycznym zawiasie bo przy gelbie i dystansach to nawet jak zmieścisz to zadowolony potem z tego nie będziesz
chcę pomóc a nie straszyć ![]() ![]() _________________ Audi A4 Avant Honda CBF Dostęp do części do wszystkich marek!!! mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
Kamkiler |
|
|||||||||||
![]() Maniak
![]() Dołączył(a): 29 sie Pn, 2005 8:05 pm Posty: 1674 Lokalizacja: Łomianki Car that you have:: 205 TCTi |
witam ,wyjasnilo sie co do tych felg ?? ,bo moje 17" ,są juz w drodze ,przymierzałem w pracy 16" z oponami 205/45 i jedyny problem to bylo dolne mocowanie sprzezyny w amortyzatorze ,sądze ze jak dam dystans to problem minie ... ale prosze znawców o wypowiedzenie sie (moze ktos ma juz takie zamontowane)
_________________ Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl |
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
BARON-DEMON |
|
|||||||||||
|
Dżon dobra zakładaj fele i nie krępuj sie im wieksze tym lepsze a te c mówisz to muszą wejść! ja co prawda kupiłem 7,5 cala piętnastki i własnie czekam jak przyjdą kurierem.
|
|||||||||||
Góra |
|
|||||||||||
|