kieszenie na glosniki w przednich drzwiach
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
kieszenie na glosniki w przednich drzwiach
orientuje sie ktos moze gdzie mozna cos takiego kupic i ile by to orientacyjnie kosztowalo? chodzi o takie dodatkowe kieszenie na glosniki przednie w drzwiach... identyczne jak ma arti u siebie =]

sprzedany

- 205_Winner
- Junior
- Kontakt:
A nie wiem samemu można wystrugać
ale mi osobiście nie bardzo takowe rozwiązanie sie podoba, też mam teraz podobny problem, ale zdecydowałem sie na glośniki pasujące w seryjne otwory, zato z tyłu dowaliłem duze pioneery w półkę i całości jakoś gra. Szkoda, że nie mam z przodu miejsca na wieksze glośniki ani na syczki w desce 

Witam!
Panele mozna sobie wysrugac samemu lub zamowic w profesjonalnej firmie. Wszystko zalezy tylko od Ciebie i twoich umiejetnosci,ja swoje panele strugalem dwa dni,a jesli chcesz je zamowic to koszt ok.100-150 zl za sztuke,takie jak moje panele pod 2 glosniki(kick bass i sredniotonowy) kosztowaly by ok.250 zl za sztuke.
Problem w 205-ce to korbka do szyby,trzeba sie wtedy sporo napracowac,jesli jej nie masz(bo masz elektryke) to bedzie ci latwo. A tak na marginesie to rzeczywiscie 13 cm to zdecydowanie za malo na kick bass,musi byc min. 16,5 cm.
Natomiast glosniki z tylu zaklada sie tylko dla pasazerow na tylnych fotelach lub jako glosniki efektowe do kina domowego( w koncu jak idziesz na koncert to scena jest z przodu a nie za placami)
Panele mozna sobie wysrugac samemu lub zamowic w profesjonalnej firmie. Wszystko zalezy tylko od Ciebie i twoich umiejetnosci,ja swoje panele strugalem dwa dni,a jesli chcesz je zamowic to koszt ok.100-150 zl za sztuke,takie jak moje panele pod 2 glosniki(kick bass i sredniotonowy) kosztowaly by ok.250 zl za sztuke.
Problem w 205-ce to korbka do szyby,trzeba sie wtedy sporo napracowac,jesli jej nie masz(bo masz elektryke) to bedzie ci latwo. A tak na marginesie to rzeczywiscie 13 cm to zdecydowanie za malo na kick bass,musi byc min. 16,5 cm.
Natomiast glosniki z tylu zaklada sie tylko dla pasazerow na tylnych fotelach lub jako glosniki efektowe do kina domowego( w koncu jak idziesz na koncert to scena jest z przodu a nie za placami)

- cheatoss
- Maniak
no wlasnie... 250 za sztuke to zdecydowanie nie na moja kieszen =] ja tez z przodu dowalilem duze pioneery w polke a teraz tego zaluje, bo kazdy znawca tematu mowi ze scena z przodu, etc i cos w tym jest... planuje teraz to zmienic.. glosniki z tylu zostana, ale bez kabli chyba ze zamienie sie z siostra na polke bo nie chce miec dziur.. z przodu mam pionki 13cm ale troche malo... poza tym orginalna kieszen nie jest zaskakujacej glebokosci =] tweetery mozna chyba z powodzeniem umiescic w slupkach, przynajmniej jak u siebie patrzylem... postaram sie stworzyc taki zestawik: przod 13 pod kratka i 16,5 w dodatkowej kieszeni, tweetery w slupkach, w bagazniku woofer... calosc na zwrotnicy pod jednym wzmacniaczem lub przod osobno i tyl osobno... tyle ze nie bardzo wiem jak to rozwiazac, gdyz moje radio chyba nie ma sterowania glosnikiem basowym jak to mi znajomy oznajmil =]

sprzedany