Pieraś pisze:Witam. Co to jest XS ? i jaki to typ silnika mam wlasnie 205XS i wiem tylko tyle ze to 1.1 mocy 60KM , a sadzac po wygladzie jest na wtrysku 1 punktowym..... dzis mama mi kupila ksiazke do puga ale ona zawiera tylko dane pugow produkowanych do 89 roku a moj jest z roku 93. czy ma ktos jakies dane jaki to silnik itp.
Aha ... i jeszcze jedna rzecz ... co to sa drazki skretne w tylnym zawieszeniu ? troche przejrzalem te ksiazke i coz przesiadajac sie z trabika na puga troche niezrozumialych rzeczy sie znajdzie jak sie zaglada pod spod to wyglada to wszystko w miare normalnie ale jak czyta ksiazke to bardziej to skomplikowane all niz wyglada . no i znalazlem jakies haslo dotyczace stabilizatora przechylu nadwozia .... co to jest i z czym to sie je ???? wybaczcie ale troche pomecze tymi pytaniami poniewaz swiezo to auto nabylem a nie lubie tylko siedziec i ruszac kierownica ale przy okazji dbac o to auto a do tego wiedzy trza chlonac. pozdrawiam
Siemasz Pieraś ja mam XSa chyba z 89 roku właśnie i mam pytanie czy dałbys radę z tej książki jakoś mi przesłać skan o moim modelu. To jest 1.4 benzyna silnik leżak
Kaktus mógłbyś przesłać ten orazek do tego swojego obszernego opisu bo jakoś nie chce działać ten adres z właściwosci obrazka tez nie działa. Będę wdzięczny