witam zawiodłem sie na członkach klubu z poznania jest nas tak duzo a nie potrafimy sie zorganizowac i zrobic jakiegoś zlotu chociaz raz w miesiacu. Bo czlonkostwo w klubie wg mnie nie polega tylko na ogladaniu fotek i postów w necie
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
my się spottykamy co miesiąc w katowicach ale przez ostatnie 2 miesiące lipiec-sierpień nikt nie przyjechał oprócz mnie ale myśle że jak teraz będzie zlot to ktoś przyjedzie
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
humve pisze:my się spottykamy co miesiąc w katowicach ale przez ostatnie 2 miesiące lipiec-sierpień nikt nie przyjechał oprócz mnie ale myśle że jak teraz będzie zlot to ktoś przyjedzie
ja ostatnimi czasy tutaj nie zaglądałem i teraz nadrabiam zalegolosci......co do zlotow to mysle ze teraz bedzie troche dolinka bo sie zaczyna jesienna pora i nigdy nie wiadomo jak to z ta pogodą....a co dzisiejszego zlotu to mnie nie bedzie bo mama zabiera auto....
Jeszcze raz sorki, że nawaliłem tyle razy.. ale ostatnio przytrzymał mnie klient i dupa. W tygodniu ciężko, chyba że ok. 22.00. A tak to weekendy, myślę że za tydzień zobaczymy się na Lechu tym razem na 100%.