Para...

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

zrobie dobre zdjęcia i ocenicie sami. Od razu pierwsze miejsce w TOP 5 :lol:
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Misiek pisze:Zachowujecie sie conajmniej jakby posiadanie puga było takim cudem jak posiadanie nowego Bmw 7 :D

własnie. jezeli miałbym symulować zapisałbym sie do klubu Ferrari 8)
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: adidj »

hehehe dobre ( mysle ze sie wszystko wyjasni ) i w koncu zapanuje spokoj bo to juz sie nudne robi ..........ktos zapodal temat Par-y on sie wypowiedział i jest luz wystarczy troszke poczekac ....a nie ciagle wracac do tematu :)
peugeot 205 a zarazem audi B3
WINKiel
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: WINKiel »

Ja chyba oszaleje, Para, nie wolno Ci usuwać tematów które Ci nie pasują!!! Dostałeś moderatora ale nie szalej! Nie czytałem postów które wykasowałeś, ale z opowiadań innych wynika że usunąłeś je POD SIEBIE A NIE DLA DOBRA FORUM. Bedziemy musieli zdjac Twoje uprawnienia na ogólnym :( Możesz usuwac TYLKO posty, które nie są na temat (a na ogólnym prawie wszystko jest na temat) - ale tylko pod warunkiem, ze nie ma ich gdzie przenieść (inny dział, topic) lub które są opatrzone wylgaryzmami lub są spamem/reklamą. I na tym sie Twoja rola kończy - sorry. Nawet jak ktoś napisze o mnie, że widział mnie na mieście w pomalowanym sraczkowatą olejnicą 126p z różowym spojlerem i że nie mam Puga tylko taczke, to nie usune jego posta, bo taki sens forum że każdy może się wypowiedzieć i każdy to skomentować...a w takim przypadku nawet i pośmiać.... hmm....

Ps. Żałuję, że na forum wiecej ostatnio personalnych afer niż konkretów, ludzie zajmijmy sie zlotami, tuningiem, tym co kochamy, a nie pierdołami, bo szkoda na nie czasu! Zamykam.
Zablokowany