Lars off topic się robi zakończe tą dyskusje, moja mową nikt ile jest na węzłach nie ma znaczenia bo i tak jest to dzielone chodzi mi tu o faktryczne wykorzystanie i rzeczywiście żadko kiedy uzyskujesz więcej niż 2 Mbit
Najlepsze 2 scenki to są jak pug wycina porche i na koncu jak zazuwa na tym zakręcie. I tak sie zastanawiam po obejzeniu tego filmu jaki ma napęd T16 cos mi sie wydaje ze chyba 4x4 bo smigał na tych zakrętach ja tylno napędową bumetą
_Ryba_ pisze: Najlepsze 2 scenki to są jak pug wycina porche i na koncu jak zazuwa na tym zakręcie. I tak sie zastanawiam po obejzeniu tego filmu jaki ma napęd T16 cos mi sie wydaje ze chyba 4x4 bo smigał na tych zakrętach ja tylno napędową bumetą
T16 ma silnik centralny z doladowaniem (oficjalnie cywilne wersje mialy 220-240km) naped na przod walem z dyferencjalem...
muj wujas ma corse B i mi sie kiedys zapytal czemu nie robią modeli Corsy a puga robią chodzi mi o te w skali 1:24 i inne a ja mu odpowiedzialem ze corsy nigdzie i wniczym sie nie zasluzyly chodzi mi o rajdy a pug 205 to żywa legenda nawet w colinie 2.0 jest pug 205 T16