Slavko pisze:Marin wejdź na http://www.autobaza.pl/sprawdz-pojazd i tam znajdziesz informacje na temat swojego auta
t16 znalazło
KRAJ POCHODZENIA: FRANCJA / EUROPA
PRODUCENT: PEUGEOT
MODEL: 205
TYP NADWOZIA: -----
SILNIK PALIWO: WTRYSK Z TURBODOŁADOWANIEM
tu sprawdzałem i wyszło mi
KRAJ POCHODZENIA FRANCJA / EUROPA
PRODUCENT PEUGEOT
MODEL 205
TYP NADWOZIA CABRIOLET
SILNIK TU3
PALIWO GAŹNIK DWUGARDZIELOWY
PRZEŁOŻENIE MANUALNA 5B / K
NUMER SERYJNY KOLEJNY NUMER PRODUKCYJNY
wszedłem sobie na tą auto bazę i coś mi wygląda ze mój pug miał ciekawą historie.
KRAJ POCHODZENIA FRANCJA / EUROPA
PRODUCENT PEUGEOT
MODEL 205
TYP NADWOZIA
SILNIK TU9 (a jest XY7)
PALIWO WTRYSK JEDNOPUNKTOWY
PRZEŁOŻENIE 4X4 / K
NUMER SERYJNY KOLEJNY NUMER PRODUKCYJNY
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Slavko pisze:Marin wejdź na http://www.autobaza.pl/sprawdz-pojazd i tam znajdziesz informacje na temat swojego auta
t16 znalazło
KRAJ POCHODZENIA: FRANCJA / EUROPA
PRODUCENT: PEUGEOT
MODEL: 205
TYP NADWOZIA: -----
SILNIK -----
PALIWO: WTRYSK Z TURBODOŁADOWANIEM
Ale dziala tylko przy wpisaniu pelnego numeru VIN ? Gdzie mozna sprawdzic po wpisaniu tylko ostatnich 6ciu ?
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Para pisze:Ale dziala tylko przy wpisaniu pelnego numeru VIN ? Gdzie mozna sprawdzic po wpisaniu tylko ostatnich 6ciu ?
Cięzko powiedzieć coś na ten temat. Ja w swoich CTI miałem w sumie taki sam początek numeru i róznily się tylko 6 ostatnimi cyframi ale wydaje mi sie, ze w cabrio jest inny VIN jak w zamkniętej budzie. Możliwe, ze pasowałby kazdy początek z 205 w zamkniętej budzie ale to tylko takie moje przypuszczenia
6,7 i 8-ma literka to rozszyfruja kod silnika z tego co sie orientuje
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU