Para...
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6
- Numer Gadu-gadu: 0
Ja chyba oszaleje, Para, nie wolno Ci usuwać tematów które Ci nie pasują!!! Dostałeś moderatora ale nie szalej! Nie czytałem postów które wykasowałeś, ale z opowiadań innych wynika że usunąłeś je POD SIEBIE A NIE DLA DOBRA FORUM. Bedziemy musieli zdjac Twoje uprawnienia na ogólnym
Możesz usuwac TYLKO posty, które nie są na temat (a na ogólnym prawie wszystko jest na temat) - ale tylko pod warunkiem, ze nie ma ich gdzie przenieść (inny dział, topic) lub które są opatrzone wylgaryzmami lub są spamem/reklamą. I na tym sie Twoja rola kończy - sorry. Nawet jak ktoś napisze o mnie, że widział mnie na mieście w pomalowanym sraczkowatą olejnicą 126p z różowym spojlerem i że nie mam Puga tylko taczke, to nie usune jego posta, bo taki sens forum że każdy może się wypowiedzieć i każdy to skomentować...a w takim przypadku nawet i pośmiać.... hmm....
Ps. Żałuję, że na forum wiecej ostatnio personalnych afer niż konkretów, ludzie zajmijmy sie zlotami, tuningiem, tym co kochamy, a nie pierdołami, bo szkoda na nie czasu! Zamykam.

Ps. Żałuję, że na forum wiecej ostatnio personalnych afer niż konkretów, ludzie zajmijmy sie zlotami, tuningiem, tym co kochamy, a nie pierdołami, bo szkoda na nie czasu! Zamykam.