Juz mowilem ze ciekawy temat, powiedzialbym nawet temat roku
Sporo tych "podobnych" aut
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Golf GTI Mk1 a Mk2 to dwa inne światy. Tak jak Mk1 na swoje czasy był naprawdę wybitny, tak Mk2...ekhm...ociężały tak trochę. Oba bym mógł mieć w swojej kolekcji, ale jakbym miał wybrać jeden to zdecydowanie Mk1. Mk2 to plastikwagen :/
Para pisze:Swietny temat, brakowalo czegos takiego
Ja zaprezentuje...
Renault Clio Williams
Widzisz zlote felgi ? Bez Mi16 nie podjezdzaj !
Produkowany od 1992
Silnik: 2.0 L 16-zaworowy , 150 PS (110 kW)
Oraz:
Renault 5 GT Turbo
Produkowany w latach: 1986-91
Silnik: 1397 cc turbodoladowany 158 hp
Jeszcze dodam;
Toyota Glanza
Przezemnie znienawidzona, na wyspach jest to najpopularniejsze wozidelko dla maloletnik matolow w dresach. Z racji ze silnik ma niewielki (1.3) lecz turbodoladowany. Ciesza sie jak barany bo maja szybkie auto za stosunkowo male oplaty... Idzie to calkiem dobrze, lecz nie raz dostawalo baty od mojej -EX , S16 tki....
W Polsce niedostepny, z racji produkcji tylko z kolkiem po prawej stronie... Taki nowy Starlet
na Gran prix sopot 2009 taki smigał jako delegat, z racji że byłem stam sędzia miałem okazje widzieć cały środek.
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
I to by bylo na tyle jezeli chodzi o konkurencje 205 GTI ? Chyba znajdzie sie cos jeszcze...
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU