Nie wiem jak wam, ale mi opadła kopara Gratulacje zakupu, warto się bardziej zainteresować samochodem i doprowadzić go do idealnego stanu, wnętrze i reszta auta wygląda bardzo dobrze, spodziewałem się znacznie gorszego widoku.
Teraz tak zrób
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
To jest byłe Griffe użytkownika diobolGTI. Przerzucił zielono czarny mieszek z Griffe woocasha, zabrał silnik żeby wsadzić zamiast TD i... ech... Zazdrość, nieopisana złość na poprzedniego właściciela i sam nie wiem co. Kurde. Gdybym wtedy jakieś pół godziny wcześniej woocashowi powiedział, że biorę
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ok przyznajcie się , kto wysłał Piotrkowi PW z treścią "Kupię!"
A budżet także? Też miałem i nadal mam ogromne chęci remontu mojego 309 ale głównym problemem są koszta, które rosną w zastraszającym tempie
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
kto nie zrobił takiej renowacji ten nie zrozumie ale z pomoca forum dasz rade. wszystko to kwestia tego jaki poziom chcesz osiagnac, ale przy takim griffe musi byc wysoki, wszak to luksusowa opcja
Zagrawanicą za takie samochody wołąją chorendalne pieniadze, a u nas sa w cenie taczki z castoramy i stoja pod płotem...
Boję się że bez pożadnego budżetu nie ma sie nawet za niego co brać...