mnie sie wydaje ze fotki Lorda Devila są dobre na maxa z dwuch waznych powodow:
1.Ma Kolega Talent
2.Ma Zajebisty Material na Zajebiste Tapety bo co jak co ten pug wymiata..
I tak o to powstaje Wielka Skladownia Zajebistych Tapet z naszymi lewkami. Gdy Sie tego nazbiera mozna by bylo zrobic na stronie Dodatkowy Folder wlasnie z tymi tapetami zeby bylo to wszystko w jednym miejscu i bedzie Gites
Nie martw się _Ryba_ po to własnie powstał ten temat i czekam na fotki od wszystkich żęby właśnie na stronce zostały umieszczone najlepsze tapety z 205 do ściągnięcia
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Dzięki za wyrazy uznania. Jutro w moim imieniu JoT JoT wrzuci jeszcze pare fotek skoro sie podobają. W tajemnicy: Jutro wujazd po nowe auto (205 GTi grafitowy) jak wrócimy z nim do domu to rozpocznie sie nowy projekt. Cabrio juz jest, czas na coś szybkiego
uuu czekamy na fotki ... i szczegóły projektu na pewno bedzie cos extra ... zazdrszcze ci
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Auta nie ma co zazdrościć. Chyba, że ktoś lubi ciężko pracować. Cabrio było budowane od podstaw przez ponad dwa lata. Było kupione pare lat temu jako pokradzieżowy wrak. Mnóstwo własnej pracy nad samochodem. Wiem, że tych pieniędzy, nikt nie zwróci, ale myślę, że warto. Jeszcze jedno wspaniałe auto przywrócone do życia, a to że się Wam podoba to taki mały bonus