Ale Panowie spokojnie, nigdzie mi się nie śpieszy żeby od razu w szybkim tępie go składać. Nie mam żadnego parcia że auto musi na jakiś termin być zrobione, jeśli będzie to trwało 2 lata to bedzie fajnie, a niech trwa i 5 lat to nic się nie stanie. Mam garaż gdzie może sobie spokojnie stać i mogę przy nim dłubać, a równocześnie szukać części. Uwielbiam pracę przy samochodach, robie to zawodowo codziennie w pracy i od dłuższego czasu chodziło mi po głowie żeby kupic jakiś samochód do remontu i dłubania przy nim. Tylko chciałem żeby było takie auto coś w przyszłości warte, a skoro mówicie że to fajna wersja więc lepiej mi się nie mogło trafić. A niech to kosztuje ile chce, tyle ile ten samochód będzie wymagał to tyle sie włoży w niego.Przecież to wyszystko bedzie stopniowo sie działo a nie wszytko naraz więc nie bedzie aż taka ogromna kupa kasy do wydania naraz.
Tak więc nie ma co się przegadywać na ten temat.
Póki co cieszę sie że udało sie go kupić i bede powoli kompletować i mam gorącą prośbę jak ktoś sie natknie na coś potrzebnego mi, tzn. o jakieś charakterystyczne elementy griffe albo silnik ze skrzynią z gti, albo najlepiej jakieś gti po wypadku to dajcie znac prosze