Czy Rysio z Klanu zasługiwałby na jazdę Peugeot'em 205 ?
- simonszop
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Panowie, panowie - spokoj !!
A tak swoja droga to powinien powstac nowy dzial na forum gdzie bedzie mozna pogadac o Paschalskiej, Rysiu i swoich mamach
bo jednak opis dzialu "Ogolne" to - "Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205" !! A Rysiu z Klanu (i Kaja zreszta tez)...no nijak mi do Peugeota nie pasuja 
A tak swoja droga to powinien powstac nowy dzial na forum gdzie bedzie mozna pogadac o Paschalskiej, Rysiu i swoich mamach

- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
- Numer Gadu-gadu: 0
Ej, generalnie jak komus nie pasuje ze niektorzy sobie glupoty wypisuja pod tym tematem to niech nie czyta. Moze ten temat omijac. To jest dzial "Ogolne" i jak ktos chce "ogolnie" pogadac glupoty to niech se pogada, byleby nie obrazal innych (no z wyjatkiem Rysia z Klanu
).
Przeciez nie zasmiecamy dzialow technicznych, tuningowych, organizacyjnych, czy gieldy.
Na stronie glownej jest taki przycisk "oznacz wszystkie fora jako przeczytane". Jesli ktos przejrzy wszystkie aktualne tematy, a ten go wnerwia, to niech poprostu zostawi go sobie na sam koniec i nie zagladajac tutaj skorzysta z tej opcji i nie czyta tych glupot
Ja nie widze zadnego problemu

Przeciez nie zasmiecamy dzialow technicznych, tuningowych, organizacyjnych, czy gieldy.
Na stronie glownej jest taki przycisk "oznacz wszystkie fora jako przeczytane". Jesli ktos przejrzy wszystkie aktualne tematy, a ten go wnerwia, to niech poprostu zostawi go sobie na sam koniec i nie zagladajac tutaj skorzysta z tej opcji i nie czyta tych glupot

Ja nie widze zadnego problemu

Ostatnio zmieniony 22 cze wt, 2004 2:26 pm przez Ninja, łącznie zmieniany 1 raz.