GLOBUS TO PIE*****Y OSZUST !!!

Tutaj możemy rozmawiać o Peugeocie 205. Nie postować o sprawach technicznych.
paweb

GLOBUS TO PIE*****Y OSZUST !!!

Post autor: paweb »

Więc kilka tygodni temu chciałem od niego kupic dokladke pod zderzak od GTI.Akurat ją miał.Wpłaciłem mu pieniądze na konto i miał mi ją wysłać.Niesamowicie długo z tym zwlekał.Później oznajmił mi że rozwalił swój zderzak i niestety nie wyśle mi tej dokładki.Miał oddać mi pieniądze.Minęło już kilka tygodni od tego czasu a pieniędzy nie mam do dzisiaj.Nie reaguje na próby kontaktu z mojej strony.Gdy zadzwoniłem do niego twierdził że nie miał pieniędzy i dopiero teraz bedzie mógł mi oddać pieniądze.Do dzisiaj ich nie mam.Gdy zostawiam mu wiadomości na GG wogule nie odpisuje,udaje jakby tego nie widział a wiem że bywa na GG bo widze jak zmienia status.
Chciałem powiedzieć ze to PIE******Y OSZUT I JE***Y TCHÓRZ.Boi się przyznać do błędu.
Wygląda na to, że będe musiał sie wybrać do niego i złożyć mu wizytę ale bedzie go to kosztowało zdecydowanie więcej niż ta dokładka i nie będzie to wizyta duszpasterska.
Ciekawe czy ten c**j wogule się tu odezwie.Pozatym to odradzam robienia z nim interesów bo to wogule nieodpowiedzialne stworzenie.
JA NADAL CZEKAM NA KASE !!![/b]
madafaka

Post autor: madafaka »

uuuuuu kolejna afera z jego udziałem...... :evil: :evil:
marecki

Post autor: marecki »

no był już topic odnośnie globusa. Paweb gdybys poczytal wczesniej, to pewnie nie robilbys z nim interesow...No ale to oczywiscie nie Twoja wina.
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Ja robilem interesy z Globusem, i nie narzekam. Wyslalem mu moj dyfer na moj koszt, mial mi kase wyslac na konto, dyfer mu nie spasil, to sam osobiscie mi go odwiozl, i jeszcze zwrocil mi moje 25zl :) Ktore i tak powedrowaly do niego, poniewaz kupowalem od niego stozek :)

Baa rozmawialem z nim 2 dni temu. Robil cos przy pugu, i dzwonil po rady. Narzekal ze czasu nie ma na nic itp itd, i cienko z kasa stoi.

Mysle ze jak bedzie mial kase to ci ja wplaci.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Ja takze jestem winny kase Tomkowi za Stabilizator i mocowania, ale mimo ze teraz prawie codziennie przewija sie przez moje rece kilkadziesiat lub kilkaset zlotych :(, on wie ze krucho u mnie z kasa, i powiedzial ze na kase poczeka, za co jestem mu OGROMNIE WDZIECZNY!!! I na pewno oddam mu z nawiazka!! Ale dopiero po rajdzie... bo teraz naprawde brakuje kasy :(
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
madafaka

Post autor: madafaka »

Kaktus ale z tobą jest troche inna sprawa. po pierwsze nie zrobiłeś czegos takiego z trzema osobami, po drugie postawiłeś sprawe jasno i tomek wie na czym stoi. Nie zwodzisz go itd. Ja wiem że sprawa z globusem nie jest moja sprawą, ale to nie zmienia faktu że nie lubie takich zabaw w kotka i myszke a skoro ktos mu wysłał kase a on z jakiś przyczyn nie mógł się wywiazac to kase powinien odesłac od razu, bo ktos inny też może stac krucho z kasą.
ariel

Post autor: ariel »

no właśnie madafaka... gadałem z Pawłem i powiedział, że Globus ostro go zwodzi... Spoko, niech powie koleś,że nie ma kasy i odda później, a nie mówi,że już wpłacił tylko banki i poczta nie działają i inne farmazony... A wystarczy powiedzieć prawdę...
Humve
Junior
Kontakt:

Post autor: Humve »

jak kupowałem od globusa ale osobiście pojechałem do niego i kupiłem parę części widziałem tam jakiś pod zdeżak był koloru ciemny zieleń ale cz to ten to nie wiem ale ja byłem u niego w styczniu może naprawde stoi krucho z kasą tego nie wiem poczekamy czy chociasz odpisze coś na forum bo nie widać żeby on wogule uczęszczał na forum
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
paweb

Jeśli chodzi o tą dokładke to właśnie miała być ta zielona tylko długo cos zwlekał z wysyłką a pózniej mi powiedział że swoją rozwalił w samochodzie i będzie musiał założyć tą co mi sprzedał.
No zobaczymy co on odpisze na tym forum i czy wogule sie pokarze,a jeśli nei ma kasy to niech sie ze mna skontaktuje a nie unika mnie na dodatekm, pozatym gość kłamie.
WINKiel
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6

Post autor: WINKiel »

Niezależnie od Waszego zdenerwowania i rangi sprawy kategorycznie zabraniam używania na forum wulgaryzmów. Tym razem wstawiłem gwiazdki, ale następnym razem skończy się inaczej. Koniec tematu globusa!!!
WINKiel
Uzalezniony

W odpowiedzi na PW...

"Dlaczego zablokowałes ten wątek ? Przecież trzeba dochodzić prawdy i każdy ma możliwośc wypowiedzenia się, a jeśli chodzi Ci o wulgaryzmy to mozesz poprostu zastąpić je gwiazdami.Ja czekam na kontakt od niego i licze że może tutaj się odezwie a Ty mi blokujesz tą możliwość.Nie wiem czy jesteś w zmowie z nim lub go kryjesz ale żądam odblokowania tego wątku bo on nie tylko mnei oszukał ale i innych i trzeba pokazać ludziom jaki on jest naprawdę."

...odblokowuję wątek bo zostałem posądzony o spisek z globusem heheheh :D LOOOL Tak dla Twojej informacji - rola moderatora nie polega na wklepywaniu gwiazdek, bo wcale mnie to nie bawi - prędzej powinienem usunąć Twojego posta, a to że tego nie zrobiłem dobitnie świadczy o braku jakiejkolwiek zmowy. Rozumiem, że mogłeś poczuć się oszukany przez globusa, ale dalsza dyskusja na ten temat wg mnie nie ma sensu. Wszyscy wiedzą, że z tym gościem póki co nie ma co załatwiać interesów i basta. Niech to będzie post informacyjny, a nie skupisko obelg. Rzucanie mięsem to coś czego nie będę tolerował - myślę, ze nie tylko mi przeszkadza cos takiego. A jesli wszystkim to odpowiada, to robimy zmiane moderatora w demokratycznym głosowaniu. Póki co moje decyzje są niepodważalne - taka moja rola. Daję Ci możliwość odpowiedzi na forum, a potem ponownie blokuje topic. A jesli globus będzie chciał się z Tobą skontaktować, to na pewno znajdzie sposób - e-mail, PW, GG, tel...
paweb

Osobiście wydaje mi się, że to nie ten wątek powinien zostać zablokowany tylko globus powinien opuścić klub bo te jego występki coś często się zdarzają.Przepraszam za przekleństwa które może faktycznie kogoś uraziły.Może faktycznie mnie poniosło lecz chyba nikt z nas nie lubi być oszukanym - stąd moje zachowanie.Ja licze że ten gość skontraktuje się ze mną a nie będzie postępował w dotychczasowy sposób.Bo jeśli tego nie zrobi to ja mu złoże wizyte.Tylko nie pojade do niego z pokojowym dialogiem.Ni będe więcej się rozpisywał - czekam na kontakt od niego i wszystkim odlecam robienia interesów z tym całkowicie niepoważnym człowiekiem.
WINKiel
Uzalezniony

No i ok. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli rozmawiać więcej o złodziejach, oszustach i tym podobnych sprawach :(
ODPOWIEDZ