porażka dla 205
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
porażka dla 205
oglądałem na tvn-turbo top gear był pojedynek między peugetem 206 a peugotem 205 i 205 przegrała nie pamiętam jak nazwali 205 ale obrazili mnie czy widzieliście ten odcinek
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Szczerze powiedziawszy nie wierzyłbym tak bardzo w te wszystkie testy w Top Gear (obejrzyj to jeszcze raz i popatrz na przykład na moment startu - 205 ktoś po prostu fatalnie ruszył). Wydaje mi się że na tym dystansie 205 nie przegrałoby nawet z 206 RC. Poza tym trzeba wziąć poprawkę na fakt że RC ma 1,5 raza tyle mocy co 205 GTi (no i nie ma pewnie kilkunastu lat na karku
).
Co do obrażania się - w Top Gear panowie mają specyficzne poczucie humoru i trzeba to wszytko brać trochę z przymrużeniem oka. Mnie to akurat wali czy ktoś nazywa mój samochód "starym szrotem" czy "klasykiem"
- zawsze możemy się spotkać później na światłach
.
Pozdr
Piweł

Co do obrażania się - w Top Gear panowie mają specyficzne poczucie humoru i trzeba to wszytko brać trochę z przymrużeniem oka. Mnie to akurat wali czy ktoś nazywa mój samochód "starym szrotem" czy "klasykiem"

Pozdr
Piweł
Ex 205 GTi...
Piweł ma racje, kolesie z Top Gear wypowiadają się dobrze jedynie o samochodach czysto brytyjskich
chyba widzieliście odcinek gdzie było BMW, Porsche i Vauxhall jak koleś się walnął w głowę w trakcie jazdy Vauxhallem, a pomimo tego zachwalał to auto bardziej niż o wiele lepsze BMW i Porsche, tak więc nie ma się Humvee czym przejmować
programik jest świetny

-
- Junior
- Kontakt:
wiesz co BubuPN ja się pisze humve a nie Humvee bo Humvee to inaczej hamer a humve to nie wiadomo co to jest.Parapowturki lecą to było pod koniec programu zobacz sobie na tej stronie kiedy leci powtórka http://www.tvnturbo.pl
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6
humve, jak nie zaczniesz pisać po polsku to autentycznie bedzie źle. Czy Ty wiesz co to jest interpunkcja, ortografia i stylistyka? Czy Ty chodzisz do jakiejś szkoły? Wyżyj się na IRCu, tam się przynajmniej trochę pośmieją, bo mi tu do śmiechu nie jest. Przepraszam wszystkich, ale troche mi się cierpliwość kończy..
Ps. Jeżeli jesteś nieszczęśliwym posiadaczem przypadłości zaczynających się od dys.... to przepraszam.
Ps. Jeżeli jesteś nieszczęśliwym posiadaczem przypadłości zaczynających się od dys.... to przepraszam.
-
- Junior
- Kontakt:
Powiedzieć bym chciał że ten post nie jest o mnie, tylko o porażce 205 jak nie chcecie mnie na forum to mogę nie wchodzić wogóle. Wy umieć pisać i czepiacie się tychy co maja problemy .I co chodzę na naukę dodatkową ale nie za bardzo mi wchodzi do głowy. No więc jak nie chcecie mnie to mogę już nie wchodzić na forum.
no nie wiem....humv'e!! powiedzmy sobie szczerze! Gdybys RAZ przeczytał swojego posta, to chyba bys zauwazyl, ze napisałeś TYCHY zamiast tych. Chyba nie chodzilo Ci o śląskie miasto?? No i pewnie zauwazylbys tez, ze wypowiadasz sie czasem jak obcokrajowiec - "Wy umieć pisać"... Kwestia tego,zebys przeczytal RAZ zanim nadusisz "wyślij"