Nie wiem czy o tym już było pisane ale chciałbym wiedzieć które wersje "dwieściepiątek" były standardowo bogato wyposażone czyli na tzw wypasie (skóra, szyberdach, alu itp). Piszcie które wersje miały taki duży szyberdach Ciekawy patent Pozdro
Szukałem czeoś w necie. Widziałem ogłoszenia 205 XS 1.4 z niezłym wyposażeniem, m. in. ten cudowny dach Ma ktoś na zbyciu takie autko? Ew. 1.3 Rallye. Noszę się z zamiarem zakupu, jeszcze nie mam a już kocham pozdro
Wyszly 2 rozne wersje GTI jedne do wozenia dupy a inne do sportu. Te do wozenia dupy mialy pelna elektryke i ten szyberdach, a te do sportu nie mialy szyberdachu, mialy szyby na korbki itp.
A najbardziej oszczedny w te zbedne bajery byl Rallye Jak sama nazwa wskazuje autko typowo pod rajdy robione.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ostatnio widzialem ogloszenie sprzedazy 205 z silnikiem od Mi16 (okolo 170 KM) , przodem od 306-tki, rok '84 za 7,5 tys, oczywiscie skora itd....to jest dopiero full wypas
a ten duzy szyberdach to tzw sonnendach
Szyberdach i elektronika to moze byly opcje, ale jak ktos sie decydowal na GTI to zamawial full (tak samo w Mitscbishi Lancer Evo6 , bez elektrycznuch szyb jest drozszy , heh , czyli opcja jest korpka )