Witam, jestem na tej stronce zarejestrowany i widziałem także kilka 205tek z klubowymi naklejkami. Jednak nie ma w klubach FanKlubu 205.
Prosił bym o władce FK by utworzył tam klub.
Nie ma twojego klubu? Przyślij zgłoszenie już dzisiaj!
Napisz do nas na adres kontakt@motostat.pl. Zgłoszenie powinno zawierać: nazwę klubu, krótki opis działalności, adres strony klubowej oraz dwa logotypy - jedno o wymiarach maksymalnych 200 x 70 px, drugie - dokładnie 32 x 32px. Jeśli nie masz takich informacji, poproś szefa swojego klubu o przysłanie zgłoszenia. Czekamy na was.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
No właśnie nie bardzo, bo jak już jedno auto mam w klubie, to mam tylko opcję "wypisz się". Niezależnie czy wchodzę bezpośrednio przez kluby, czy przez swój drugi pojazd.
ok może ktoś mi przybliżyć działanie tego motostat'a ? Dodałem już 5 tankowań i dalej mi spalania nie pokazuje :/ Coś źle wypełniam ?