Wygląda to mniej więcej tak: http://autokult.pl/2012/04/02/wywiad-z- ... pasjonatow
Chodzi o wywiad z właścicielami i sesję zdjęciową ich aut. Jako, że fotograf mieszka w Warszawie, a ja w okolicy, to najchętniej widziałbym auta z tych okolic. Najlepiej jakby to było GTI i CTI w stanie możliwie najładniejszym i oryginalnym. Oczywiście kwestia terminu do umówienia. Również kształt wywiadu do umówienia. Możemy to zrobić na miejscu, albo (żeby odpowiedzi były bardziej przemyślane) przez jakieś gg itp.
Kluczowa dla portalu jest sesja, bo prawda jest taka, że czytelnicy, to osoby które oglądają i wszystko kupują oczami. Z doświadczenia wiem, że w tekście mogą być bzdury, a zdjęcia będą w pytę i będą chwalić jaki to zajebisty wywiad. Ale ze względu na to, że ja nie dopuszczam w swoich artykułach kichy, to chcę mieć osoby, z którymi się dobrze rozmawia i które mają coś do powiedzenia o swojej pasji do auta. Moje artykuły macie TUTAJ. Sam też jestem pasjonatem i też mam 205, co niektórzy już pewnie zauważyli. Nie rejestrowałem się tutaj tylko w tej sprawie.
Podsumowując: Szukamy właścicieli aut 205 GTI i CTI w najładniejszym możliwie stanie. Szukamy osób, dla których 205 jest najlepszym samochodem jaki mogą mieć. Najlepiej jak będą to osoby z Warszawy, okolic lub dla których nie będzie problemem jakaś wspólna organizacja - my też możemy się oczywiście dostosować.Zapomniałem dodać, że zainteresowanych proszę o odpowiedź w tym wątku i jedno zdjęcie auta