proponuje nowy temat - każdy podaje rok narodzin swego puga zobaczymy kto najstarszy a kto jeszcze w przedszkolu
na początek proponuje mojego wyznaczyć na seniora seniorów 1984 rok - kto przebije
Ostatnio zmieniony 08 mar wt, 2005 10:52 pm przez waldemarek_b, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój tak samo Średniak 1990 a drugi Look 1993 (to już nieco nowsza bestia oba niby są po zmianach któe nastąpiły w 89 ale są także inne zauważalne zmiany które nastąpiły w około 92 lampy inne zawiasy drzwi i inne pierdoły )
P.S. Nie wiem czy sie da ale proponowałbym wstawić info o roku w profilu autka żeby oprócz pojemności mocy itp była rubryka rok
Ostatnio zmieniony 08 mar wt, 2005 11:13 pm przez JoT_JoT, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ferguus dobry pomysł.. pozwoliłem sobie dodać ankiete... więcej roczników niestety nie mogłem umiescić bo opcja ankiety ma tylko 10 wyborów
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
fajna ankieta tylko sie nie łapie w jej granice mogło być zamians 85 - przed 85 i zamiast 94 - 94 i więcej
a poza tym i tak mam najstarszego czyli WYGRAŁEM
He he tak wygrałeś w kategorii dziadek teraz szukamy zwycięzcy w kategorii osesek :D:D No faktycznie moża by podać te skrajne w ramkach 85 i starsze oraz 94 i nowsze. A Ty nie mozesz tego edytować ??
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...