Przed chwilą przypomniałem sobie o książce, którą posiadam. Jest tam artykuł o Pugu 205 - dlatego postanowiłem podzielić się jego treścią z Wami.
Artykuł pochodzi z książki "Poznajemy samochody osobowe świata - pojazdy francuzkie" - Z. Podbielski - książka jeszcze z lat 80 dlatego jej treść może nie do końca aktualna, ale warto przeczytać.
chcialbym takie cudo z napedem na 4 lapy - normalnie mistrz kierownicy ucieka haahaha :D:D:d
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
oki u mnie tez juz :> widziałem juz ta ksiazke kiedys bardzo dawno
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja mam napisane że jest 50 w 2 katalogach i 2 ksiazkach poza tym tankowałem go raz do pełna i wlałem tam 50 :):) innej opcj nei widze no zawsze może wejśc troche wiecej jak sie dobrze pod sam korek naleje
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...