Zaje**** scie z tym czatem. Jak coś będziemy chcieli żywiej pogadać to na czata sie umówimy i rozmawa będzie szybciej szła.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
mi pasuje. Ja mam niestety tylko modem. I tak często nie moge (tpsa )
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
A mi pasuje barziej 12 bo w pracy jestem, a w niedziele o 20 to mi niestety zupełnie nie odpowiada... Myśle, że powinny być conajmniej 2 terminy w rozsądnych godzinach, przynajmniej 2 razy w tygodniu. Pomysł z ankietą to rewelacja.
moja rada - jeśli już to w poniedziałek, bo na weekendy zazwyczaj gdzies sie jeżdzi a poniedziałek jest takim dniem że jest cool, no i w godzinach 18 - 21
Zawsze można spróbować zwołać troszkę ludzi przez gadu. Ja tam mogę wpadać na czata codziennie najlepiej po 22. Jeszcze nikogo nie udało mi sie tam spotkać...szkoda
ustawcie sobie wszyscy strone startowa z forum i a noz widelec sie spotkamy kiedys A tak powaznie to ustalam wstepny termin na godz. 22 w niedziele. Komus nie pasuje?