Wiecie może gdzie można dostać fajne dywaniki do Gti. Widziałem na angilskiej stronie takie czarne z czerwonym napisem GTI. Może są takie w Polsce? Jak znacie jakieś adresy to bardzo dzięki.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ok. Dzięki. Byłem tam ale niestety nie trafiłem na nie.
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja to dzięki. Aluminiowe mi sie nie podobają. Myślałem raczej o takich
podobny kroj dywanikow dostałem jednym z hipermarketów a napisik mozna wyciac z blachy i na nity ja tak zrobilem z moimi w miejsce takiej wielkij naszytej S wmocowałem blache.Efekt zajebisty
gdzies ktos kiedys mowil mi ze mozna sobie napisac co sie chce (tylko niewiem czy to byly te z gieldy) mozna sie ich zapytac czy da rade se cos napisac i napisac wtedy GTI.
HANZ pisze:podobny kroj dywanikow dostałem jednym z hipermarketów a napisik mozna wyciac z blachy i na nity ja tak zrobilem z moimi w miejsce takiej wielkij naszytej S wmocowałem blache.Efekt zajebisty
Zrob zdjecia prosze i wyslij mi na prv, jestem bardzo ciekawy jak wyszlo..
DUŻY pisze:Para gdzie są takie zajebiste dywaniki do kupienia?
Hehe. Niestety w Anglii:(