Może Poznań

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Devil Jin

Może Poznań

Post autor: Devil Jin »

Co myślicie o zlocie w poznaniu może coś by sie wymyślić bo z tego co widze to narazie wszedzie sie cos dzieje a w poznaniu cichutko jezeli chodzi o zloty naszego Fan Klubu...?

Tak sobie myślałem ze można by sie spotkać np pod stadionem a później gdzies pojechac na jakis piknik albo cos takiego...:P
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

Zawsze bylo cichutko -z reguly zloty w poznaniu wygladaja tak 50/50 poznan/wloclawek :wink:
Devil Jin

Post autor: Devil Jin »

czyli na zlot w poznaniu narazie nie ma co liczyc...:(
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

do pazdziernika niestety nie
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Może Poznań

Post autor: Damian1p »

Devil Jin pisze:Co myślicie o zlocie w poznaniu może coś by sie wymyślić bo z tego co widze to narazie wszedzie sie cos dzieje a w poznaniu cichutko jezeli chodzi o zloty naszego Fan Klubu...?

Tak sobie myślałem ze można by sie spotkać np pod stadionem a później gdzies pojechac na jakis piknik albo cos takiego...:P
w sumie dwie osoby ktore zawsze byly na zlocie odpadly rmegane kupil clio a hryno wrocil do siebie, ja moze bym wpadl ale trzeba mnie poinformowac bo ostatnio rzadko tu zagladam, jak cos pisz na kom 514 921 709 jak bede mogl to sie napewno pojawie
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
zizu

Post autor: zizu »

z mila chcecia bym na zlocik do Pzn przyjechal ;];]
Awatar użytkownika
yeti
Nowicjusz
Posiadany PUG: 206
Numer Gadu-gadu: 7508185

Post autor: yeti »

witam!
padła propozycja (od klubu 306 i powędrowała do klubu peugeota, klub 106, 406) spotu w Poznaniu w niedzielę 13.07
proponowane miejsce: parking pod M1 (ten z twardymi lampami;)
proponowana godzina: 14.00
kto chętny, to zapraszamy.
ODPOWIEDZ