Czwartek kkn, nie ma pewnosci czy bedzie jakies gti ale spotkac sie mozna
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Siemka, po dłuższym postoju (z dopingiem Rafała W.) postanowiłem wyjechać swoją białą strzałą. W przyszłym tygodniu wylatuje instalacja lpg, robię przegląd i jazda! Będzie potrzebował regulacji silnika żeby wszystko było jak należy. Teraz będzie mi zależało na niskim spalaniu Gdzie w Krakowie mogę wyregulować zawory w 1.9 GTI?
Pozdrawiam
Paweł
Pytanie z innej beczki - czy ktos z Krakowa ma dostep do komputera diagnostycznego za pomoca ktorego moznaby odblokowac immobilizer w 406?
Ten moj dizlowski parch, zakala motoryzacji i powod do wiecznego wstydu na drodze postanowil sie zablokowac a przy okazji wpadl w tryb "economy mode" przez co nie da sie w nim nawet zamknac okna. Stoi juz otwarty 3 tydzien i niestety nikt go nie chce rozkrasc ani zaprószyć w nim ognia. Nie gniezdza sie w nim tez bezdomni ( co w sumie mnie nie dziwi patrzac jakie to paskudne auto ) wiec wypadaloby go kiedys uruchomic celem np rozbicia o drzewo albo stoczenia do rzeki.
Na allegro mozna kupic jakis diagbox za 300zl ale nie wiem czy to auto jest warte takiej inwestycji. Jakby ktos umial to cos odblokowac za mniejsze pieniadze to chetnie bym skorzystal:)
Do zobaczenia jutro!
Ostatnio zmieniony 24 lip śr, 2013 9:36 pm przez Fox, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby ktoś z Was przejeżdzał przez Brzesko w ciagu najbliższych 2 tygodni to gorąco zapraszam. Właśnie zaczynam rozkręcać do części pierwszych swoje CTI. Przy okazji miałbym kilka technicznych pytań bo jestem pasjonatem ale zarazem amatorem jeśli chodzi o znajomość 205 CTI.
Mariusz tel 660420419
Fox pisze:Co sie stalo z 205? Pare dni temu widzialem przy Lipskiej i co prawda chyba bez grilla albo auto wygladalo na sprawne
Ogólnie to jest w stanie się poruszać, ale bawię się z zapłonem, i nie jestem do końca zadowolony, poza tym trochę z dachem kombinuję. Mam nadzieje, że w weekend będzie w fazie beta testów. Zobaczymy.
Na KKN 205 nie da rady.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...