Dziksonowi trzeba na nastepnego tripa sprawic klatke i orurowanie przodu a ktos inny musi miec na wyposazeniu wyciagarke. Patrzac jak sytuacja sie rozwija z roku na rok to obawiam sie zobaczyc gdzies napis xxxx - 2015 R.I.P :/
Ci kolesie od traktora to jakas rumunska pomoc drogowa czy przygodne wiesniaki? Poczatkowo myslalem ze to jakis rolnik wam pomogl ale pomaranczowe uniformy moglyby sugerowac jakas bardziej zorganizowana sluzbe ( np ochotnikow z Guantanamo:) )
Ostatnio zmieniony 19 maja pn, 2014 10:40 am przez Fox, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiepsko to wyglądalo, Dzikson spodziewał się chyba dłuższego lagodnego zakrętu a tu noespodzianka. Auto bardzo ucierpialo, bo na samym dole gwaltownie stanelo?
Marin205 pisze: ... tylko słychać f... f... f... a żadnego polskiego ku..a
Dzikson widac celowal tym komentarzem w miedzynarodowa publike. Z drugiej strony "curva" to w kilku jezykach wlasnie "zakret". Dodaloby to niejako trafnosci obserwacji zaistnialej sytuacji i tez nie byloby zle.
curva, curva, yerba, abismo...
Tak na powaznie to ogladnalem ten filmik kilka razy i za kazdym razem jestem bardziej przerazony. Dodatkowo ta przekrzywiajaca sie na koncu kamera sprawia ze czlowiek sie zastanawia czy to auto nie skonczylo jakos na boku ( zwlaszcza ze przy dobiciu do murku na dole auto chyba stanelo na chwile na przednich kolach i dopiero po chwili opadlo ). Jakbym ja lecial w taka przepasc to chyba by mi puscily zwieracze
jozek pisze:Cejocie, nie znasz zasady "Jebłem to jebłem, na ch*j drążyć temat..."?
Znam! Nie samą kraksą żyje człowiek...
Tu zaszło fatalne nieporozumienie. Może źle się wyraziłem, ale całościowo więcej o wyprawie bym się chętnie dowiedział.