Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9 VIII
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9
Zanim przejdę do sedna naprawdę współczuję koledze... (wiem co to znaczy mieć porysowane auto :/) mam nadzieje że nalazłeś sprawcę? Niestety prawo jazdy może dostać każdy...
Powalczyłem o premię i się udało więc bardzo proszę o dodanie mnie do listy uczestników:D od tej pory wszystko w rękach Pani Pogody
(ma ktoś na nią jakiś wpływ?)
Miałem okazje już podróżować w okolice Nowego Sącza (Łomnica Zdrój) tam spędziłem pierwszego sylwestra z moją dziewczyną więc mam sentyment
a przejazd tamtymi drogami to sama przyjemność i frajda. Po za tym obiecałem kobiecie że zabiorę ją nad "Solinę" a lepszej okazji niż Bieszczadzki TRIP nie mogłem sobie wymarzyć 
W nadziei- Do zobaczenia
Powalczyłem o premię i się udało więc bardzo proszę o dodanie mnie do listy uczestników:D od tej pory wszystko w rękach Pani Pogody

Miałem okazje już podróżować w okolice Nowego Sącza (Łomnica Zdrój) tam spędziłem pierwszego sylwestra z moją dziewczyną więc mam sentyment

W nadziei- Do zobaczenia

Ostatnio zmieniony 28 cze ndz, 2009 10:54 am przez bez_polotu, łącznie zmieniany 1 raz.
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
Re: Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9 VIII
@meteor
jakie to felgi i gdzie można takie dorwać
jakie to felgi i gdzie można takie dorwać

- meteorrr
- Junior
- Posiadany PUG: był 205 GTI 3.0 V6 jest 206 RC
felgi to 17 cali smiths performance alloy wheels, rozstaw jest 4x100 ale mam dystanse na szpilkach
kupiłem za 600zł z 3 oponami po regeneracji i malowaniu na biało oraz zakupie 2 opon koszt wyniósł ok 1900- 2000zł plus dystanse... ale warto było 

- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Ajjjjć współczuję. Mi ostatnio ktoś lampę rozbił na parkingu a złość ze mnie kipiała. Jakbym takie coś zobaczył jak tobie zrobili to chyba bym wpadł w amok:) Trzymam kciuki za szybką naprawę. Czasu jeszcze jest sporo. Felgi rzeczywiście bardzo fajne i dobrze wyglądają białe. Cały czas myślę że zimowe speedline'y malować na srebrno czy właśnie biało...
Na liście uczestników już 13 pozycji, a jakby policzyć Robsona za dwa i dodać wszystkich którzy jeszcze nie są pewni to już przekroczyliśmy 20. Nie chciałbym zapeszać ale idziemy na rekod, szykuję się świetna impreza.
Na liście uczestników już 13 pozycji, a jakby policzyć Robsona za dwa i dodać wszystkich którzy jeszcze nie są pewni to już przekroczyliśmy 20. Nie chciałbym zapeszać ale idziemy na rekod, szykuję się świetna impreza.
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Re: Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9
felgi meteorrra podobna sa troche to felg kamkilera 

-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 4155767
No no jestem zainteresowany, wolny weekend załatwie, fundusze mam, wymienie pasek w pugu i moge śmigać
Bierzecie osoby towarzyszące ?
bo moja lejdi też chce ze mną jechać.

Bierzecie osoby towarzyszące ?

- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Mysle ze warto było by troche pogonić ten moj nabytek po tak zajefajnych drogach:) Skrzynia w nim troche krótka ale jakos dam rade:) Zbieram juz kase wiec możecie dopisac mnie do listy:)
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
Jak pech to pech... zaczynamy z moim kochanie urlopy dopiero 15 sierpnia 

green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
-
- Maniak
- Posiadany PUG: Citroen Xsara Picasso & Peugeot Tepee
- Numer Gadu-gadu: 10911568
- Kontakt:
ale to jest weekend 

Ostatnio zmieniony 29 cze pn, 2009 9:34 am przez Zywik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Generalnie to weekend, ale wolny piatek by sie przydal, chociaz wszystko mozna obejsc. Nie wiem Minta jak dlugo sie jedzie z Kedziezyna do Krakowa, ale zakladam ze jakby wyjechac w okolicach 16-17 to przed polnoca moznaby dotrzec na camping nad Roznowem do nas i w sobote rano juz smigac dalej z cala grupa.
Co do osob towarzyszacych to ja jak zawsze i wszedzie jade z moja Ula. Zywik jak sam sie zaanonsowal tez & his Lady. Reszta nie wiadomo, ale zakladam ze wiele osob kogos wezmie ze soba.
Co do osob towarzyszacych to ja jak zawsze i wszedzie jade z moja Ula. Zywik jak sam sie zaanonsowal tez & his Lady. Reszta nie wiadomo, ale zakladam ze wiele osob kogos wezmie ze soba.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
ja postaram się zabrać ze sobą swojego puga;/
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich

Ostatnio zmieniony 30 cze wt, 2009 5:17 pm przez robson, łącznie zmieniany 3 razy.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
haha zostałeś złapany na fotoradar robsonarobson pisze:gad88 ładnie to prawie na czerwonym świetle śmigać Al.Jana Pawła II w strone Nowej Huty

Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
To w sumie nie temat na takie dyskusje, bo powinno byc w krakowskim temacie ale czemu ten pug ma czarne blachy? To na pewno Gad? To ten nowy gti od Sebka? Jakim cudem?:)