Przepraszam, że tak długo nie było zdjęć, walczę z cieknącym układem chłodzenia w Greenie, mam nadzieję, że już udało się rozwiązać problem.
Ekipa dotarła dziś do Aten, po drodze zahaczyli o Meteory, nadal chyba wszystko idzie bezproblemowo, niezawodny dieselek Rafała tylko miał jakiś problem z układem paliwowym
Aż dziw bierze, że tyle czasu minęło od naszego powrotu, a jeszcze nikt się w tym temacie nie odezwał. Chyba większość z nas jeszcze nie ochłonęła po powrocie
Na orzeźwienie atmosfery wrzucam jako pierwszy galerię zdjęć w naszym wykonaniu: https://goo.gl/photos/YA82gBLZyybHq5QeA
Zdjęcia jak co roku wylądowały na Googlowym koncie PeugeotBalkanRallye.
Z niecierpliwością czekamy na resztę zdjęć i filmów oraz na relację z wyprawy redagowaną przez Foxa
Dziękujemy wszystkim uczestnikom za miło spędzony czas, a tym którzy nie mogli z nami jechać w tym roku życzymy aby w przyszłym roku się udało.
Na wcześniejszych zdjęciach nie występuje Kukuncio. Pomyliłeś go z Johnsonem. Kukuńcio będzie poniżej:)
Co prawda w tym roku nie było relacji ale pomyślałem że skorzystam z chwili wolnego czasu (dopadła mnie gorączka i nie poszedłem do pracy) i wrzucę chociaż trochę zdjęć. Wybrałem najmniejszą ich ilość jaka w moim mniemaniu obrazuje to co robiliśmy, gdzie byliśmy i co widzieliśmy. Może zachęcą one chociaż kilka osób do udziału w przyszłorocznym wyjeździe, który to (jak przeczuwa coraz więcej osób) może być ostatnim z tej serii. Mam nadzieję że ten trip (jeśli się rzeczywiście odbędzie) będzie ciekawszy niż ta Grecja.
Ostatnio zmieniony 19 gru pn, 2016 4:41 pm przez Fox, łącznie zmieniany 2 razy.