Dziękuję Wszystkim za tak liczne spotkanie - 205kowcy stanowili w końcu połowę zlotu PKP! Bezcenne chwile, móc nacieszyć oczy taką ilością najpiękniejszych autek, jakie francuska motoryzacja kiedykolwiek wypuściła na rynek
ps. Mega mnie zaskoczyliście! Nawet nie wiecie jakie to uczucie, wysłuchać "sto lat", od tak licznej Grupy 205 na zlocie PKP, przy dźwiękach GITarrrr i przecudnie syczącej turbince Kamkillera
My wczoraj również dotarliśmy szczęśliwie do Krakowa. Powrót rozpoczęliśmy od wizyty na komisariacie w Bełchatowie. Miałem nadzieję że przynajmniej część drogi powrotnej będę mógł pokonać samodzielnie. Niestety nadzieje okazały się płonne.
Na zlocie PKP byłem pierwszy raz, ale z pewnością nie ostatni!
Na koniec jeszcze raz ogromne podziękowania dla Heltera i Allmana którzy przy udziale swoich gitar uczynili sobotni wieczór tak wyjątkowym!
Szanowni Klubowicze i Sympatycy
Dziękuję serdecznie za możliwość poznania Waszej społeczności na ostatnim zlocie i naprawdę bardzo miłe przyjęcie mojego GTI i mnie. Cieszę się że jest tak dużo miłośników tego modelu i że mogłem choć trochę z Wami pogadać..... obiecuję że następnym razem będę dłużej Nie myślałem nawet o jakimkolwiek startowaniu w konkursie... a tu .... najstarszy PUG. A tylko chciałem aby moje autko pobyło trochę w zacnym towarzystwie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Był XRD 1988, XAD 1989, XLD 1986, GREEN 1991, Automatic 1.9 z 1990, XS 1990, GTI 1.9 EXPORT 1987
Dzięki za bardzo miło spędzony czas, wśród tak fajnego grona znajomych klubowiczów. Będzie co wspominać, zwłaszcza, że w życiu nie było aż takiej frekwencji i nigdy nie widziałem na raz aż tylu dwieściepiątek. Impreza nad wyraz udana, pozostaje tylko niedosyt jeśli chodzi o czas spędzony z Wami. Następnym razem obiecuję poprawę i przyjeżdżam na całość z noclegami Ahhh, jeszcze czuje smak piwka od allmana i śni mi się wnętrze garrosa KrakerSx