MIŁO mi powitać Wszystkich chętnych na zlot 11.12 o 18 pod Andersa - w ten ZIMOWY iŚNIEŻNY dzień !!
miło mi tez oświadczyć że na niedzielę będę miał NOWĄ półośkę, a i ręczny mam jak żyletka (jak jes śnieg/lód )
więc ZAPRASZAM WSZYSTKICH na zlot - a i sylwku się na zlocie pogada - Pagi bierz grilla - bergamutka przeładuj węgiel do 106 - a reszta kiełbachy - acha... i niech ktoś weźmie ogień ....
Witam Was Kochani! Serdecznie dziękuję za pamięć!!! Moja propozyjcja jest taka by najpierw spotkać się na Andersa np ok 19 a póżniej na parking osobowicki, piwko, ognisko, itp. HI Hi Hi!!! Zrobimy sobie małą imprezkę? Co Wy na to? Trzeba się odstresować po całym tygodniu monotonii i przed kolejnym nudnym poniedziałkiem!!!!! Ale decyzja jak najbardziej należy do WAS!!!!
Ps. Będę na 99%
Buziaki!!!! Miłego zimowego dzionka!!!!
Miejmy nadzieje ze ta śnieżna pogoda utrzyma sie do niedzieli Będzie można się poślizgać Sądze jednak ze godzina 18 bedzie najlepsza. Hmmnn co do piwka fajna sprawa ale kto nasze pugi potem do domku odprowadzi JJ co do tegorocznych zlotow to 11 coś ustalimy...miejmy nadzieje że to nie będzie ostatni zlot w tym roku Napewno przyjade. Dzięki za wpisanie na liste.
Pit123 Ty lepeiej nie pisz w pracy postów .. bo mi się później w oczach mnożą
Kama .. Ciekawe czy nam dadzą dojść do grilla żeby się ogrzać
Fly.. no to teraz nam pokarzesz jak się jeździ
Reszta.. szykujcie się
Asiu to my nie damy tym Cudownym Mężczyzną dojść do grilla... Hihihi
Ja miałam na myśli imprezkę na osobowicach. Na andersa taki punkt spotkania, pokazania się i tyle.
Ok, ja popieram. Tak wiec spotykamy sie o 18tej w niedizele 11tego pod Andersa, czekamy powiedzmy z pol godzinki na spoxnialskich i jedziemy na osobowice.
A bergamutke zeby nie zmarzła posadzimy na grilu
Tylko wezcie jakies modly indianskie i rytualy poczyncie zeby byl snieg na sobote
Kama, a ktory tamtaki cudowny? Mnie przecież nie było ostatnio... hyhyhy :lol:
Moja proozycja jest następująca...aby poczekać conajmniej do 19 na Andersa, żeby wszyscy mieli okazję dojechać...Ale to już jak wolicie?
Pagi...zaczynam się modlić o śnieg dla Ciebie,ale na jaką sobotę?... Widzisz jeszcze Cię nie poznałam osobiście a już o Tobie śnię... Hi hi hi
Buziaki!!!
hehhehe już mnie urobil łobuzy , będe na 99% grila mam wegiel mam gietej się kupi hehhe browar tez biore a co jak się za bardzo porobie to młoda po mnie przyjedzie hahhaah zyczyc sobie tylko sniegu pozdro pugomaniacy
Z przykroscia musze zawiadomic ze kolego 205XS nie przybedzie, znowu mu cos wypadlo i go nie bedzie Mam nadzieje ze sie kiedys w koncu zjawi na ktoryms zlocie bo chcialbym zobaczyc jak jezdzi 1.4
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url] Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]