Spot SZCZECIN - 26 marzec 2006
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
halo jak z tym spotkaniem??
a tak pozatym to potrzebowałbym spotkac sie z kims kto ma taki silnik jak ja ( 1,4 i z kompem boscha!) bo musze sprawdzic czy mi silnik nie nawala,prosze o kontakt to pilne,postawie dobre piwko:)
moj tel kom to 601509330
chodzi o to ze mam na jałowym 1300 i nie chce zejsc,sprawdziłem czy nie ma przedmóchów,czy silnik krokowy nie nawalił,juz 3 silniczki krokowe sprawdzałem,
wiec pozostają 2 zeczy!
albo komp boscha albo gdzies na wiązkach w kablach-a wiecie ile to szukania??od cholery a ja sie na tym nie znam,
Co do spotkania to moze na górnym parkingu w galaxy? 24 marca??
chetnie Was poznam:)
a tak pozatym to potrzebowałbym spotkac sie z kims kto ma taki silnik jak ja ( 1,4 i z kompem boscha!) bo musze sprawdzic czy mi silnik nie nawala,prosze o kontakt to pilne,postawie dobre piwko:)
moj tel kom to 601509330
chodzi o to ze mam na jałowym 1300 i nie chce zejsc,sprawdziłem czy nie ma przedmóchów,czy silnik krokowy nie nawalił,juz 3 silniczki krokowe sprawdzałem,
wiec pozostają 2 zeczy!
albo komp boscha albo gdzies na wiązkach w kablach-a wiecie ile to szukania??od cholery a ja sie na tym nie znam,
Co do spotkania to moze na górnym parkingu w galaxy? 24 marca??
chetnie Was poznam:)

ja,moja muzyka,moje miasto szczecin
- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
no wlasnie tam o tej godzinie w niedziele niekoniecznie bedzie tyle miejsc obok siebie... (poki co 3
) proponuje 3 orly, a stamtad gdzies sie przejedziemy =] parking pod 3 orlami chyba kazdy kojarzy, przydalby sie telefon do piotrka od czerwonego gti... ja zadzwonie do wlasciciela jeszcze jednego czerwonego gti =]

sprzedany