Zloty w Katowicach!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Humve
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Humve »

Leo jak zbierasz ludzi na przejażczke to mnie też przewieziesz :D
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
mishel

Post autor: mishel »

Hehe teraz Leo każdy bedzie Ci sie chciał wcisnąć na przejażdżke ;) Tylko sie nie wystrasz i przyjedź na ten zolt :)
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Owszem znam pewien placyk, nawet bardzo po drodze z IKEI. Nawierzchnia asfaltowa pokryta lodem (ma się rozumieć), rozmiar ok. 80x80, a i pewnie więcej. Położony jest na wzniesieniu, więc perspektywy ładne w dodatku z 3 stron otoczony lasem, sęk w tym, że czasem Polizei przyjeżdża tam na panienki, czy coś :lol: Do zobaczenia na zlocie
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Post autor: luzak »

80x80 cm? :mrgreen:
mishel

Hehe Iveraz podrodze to chyba zely komu ;) Ale możemy sie tam przejechać jak nie jest daleko.... zobaczymy
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

hej,

tak się zastanawiam... jechać na ten zlot , czy nie... oczywiście sercem jak najbardziej, ale.. -----------------------------------
:wink: co radzicie..
Ostatnio zmieniony 17 lut czw, 2005 10:12 pm przez woocash, łącznie zmieniany 2 razy.
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
mishel

hmmm... no cóż ryzyko pewne jest... ale kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ;) Jak nie masz daleko to możesz wpaść. Pozdro
Leo

Post autor: Leo »

WOOCASH - spoko jak będziesz ostrożny to bez problemu dojedziesz chyba że sie będziesz chwalił tym za dużo...:)
My z dupy nie strzelimy (mówie o większości z nas myśle ) także kasuj ten tekst i rób tak jak napisałeś :twisted:

Iveras mówisz że zjeżdżają sie tam "ormowcy"? Ciekawe skąd wiesz może sie tam z nimi zmieniasz???? :mrgreen: :mrgreen: Ale jak mówisz że warto tam pojechać to pojedziemy co chłopaki?????
mishel

No baaa. Ja sie dostosuje pod warunkiem że mnie przewieziesz Leo :lol:
Leo

hehehe no to oki. :wink: postaram sie wam dostarczyć choć troszke emocji.....,choć niewiem czy będzie odpowiedni teren.....
mishel

pożijem... uwidim :)
zbr

Post autor: zbr »

ja pewnie tez wpadne i tez Was moge przewiesc moja fura:P
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Rychu »

No to może ja dla odmiany wezmę od starego 8-osobowego vana i przewiozę wszystkich naraz?? Zaoszczędzimy czas i pieniądze (bo to diesel) :mrgreen:
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
mishel

Hehe. co za zaszczyt :P
Leo

Rychu: weź,weź tego vana pojeździmy jak bobsleisci z Jamajki......
Jeżeli chodzi o pieniądze to napewno zaoszczędzimy tym bardziej ja bo pewnie nie pali 20/100 km. jak mój co????? :mrgreen: Ale jeżeli ktoś będzie chciał jechać zemną to niema sprawy,damyrade.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Zablokowany