Z tego co wiem na razie chętni są Jozek, Maja, Gad, Kojak, Luby.
Łukasz ponoć nareperowałeś peżoła więc określ się czy dasz radę pojechać. Rafał w zeszły weekend zorientowałeś się trochę za późno że masz ochotę pośmigać w większym gronie więc może w ten weekend się uda?
No i trzeba pamiętać ze to jedna z ostatnich szans na pojeżdżenie w większym gronie z racji zbliżającego sie roku akademickiego a jak wiadomo część osób ma zajęcia w weekendy.
prawie naprawiłem ale narazie z czasem lipa dużo się u mnie w pracy pozmieniało mam teraz przez 2 tygodnie przeprowadzkę do niepołomic a na dodatek mam jeszcze pare kursów do leszna pod poznaniem likwiduje tam biuro i akurat w weekendy teraz pracuje ewentualnie w niedziele ale i tego nie jestem pewien przykro mi
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Jak zapadną jakieś decyzje co do wyjazdu lub kiełbasek to dajcie znać na forum. Mogę nie zdążyć umyć 306-stki, (w CTi na razie nie ma instalacji elektrycznej sprawnej) to będziecie mieli co wyszydzić..
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Postanowione - spocik późnym wieczorem pod Halą Targową na parkingu przy kiełbaskach.
Ja dojadę po 23, więc może umówmy się o 23. Korków nie będzie, więc wszyscy zdążą
Wstępnie zaplanowana wizyta dwóch gości specjalnych, którzy jeszcze na krakowskim spocie nie byli. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to, pojawi się Rallye i -uwaga uwaga- Automatic!
ja także wbijam nawet opłukałem puga (nie mylić z myciem ale troszkę się błyszczy)
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1