I znow mi to Luby robisz znow publicznie mi rzucasz miedziakami w twarz ;(...a co do spotkania to z mila checia ale jesli chodzi o mnie i prawdopodobnie gada to jestesmy zajeci w niedziele do 17 bo jestesmy na uczelni jednak jesli bedzie sie komys chcialo jakos pozniej spiknac to z mila checia...pzdr 4all
Ja mam nowe kabelki, nową chłodnicę, jutro będę miał nowy płyn chłodniczy.... wiec może uda się wyjechać z garażu. Co prawda wolałbym spotkanie w sobotę, bo w niedzielę jadę do roboty ale jak zwykle nie zważajcie na mnie jak będę mógł to dojadę.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Ma tam ktos moze u was kolpaczki do CJ'ta na sprzedaz ?
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Jako że sezon na spoty plenerowe pomału dobiega końca, chciałbym zaproponować spotkanie w przyszłym tygodniu na którym można będzie się sprawdzić za kółkiem nieco innych maszyn niż te które dosiadamy na co dzień:) Więcej info tutaj, http://krakow.wrt-karting.pl/
Z tego co wiem zainteresowani są na pewno Józek oraz Maja. mam nadzieje że znajdzie się jeszcze kilkoro chętnych. Wypad raczej godzinami wieczornymi.
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Jako że sezon na spoty plenerowe pomału dobiega końca, chciałbym zaproponować spotkanie w przyszłym tygodniu na którym można będzie się sprawdzić za kółkiem nieco innych maszyn niż te które dosiadamy na co dzień:) Więcej info tutaj, http://krakow.wrt-karting.pl/
Z tego co wiem zainteresowani są na pewno Józek oraz Maja. mam nadzieje że znajdzie się jeszcze kilkoro chętnych. Wypad raczej godzinami wieczornymi.
Może Was odwiedze w przyszłym tygodniu, bo siostra mi sie znowu do Katowic przeprowadza, więc pewnie będę po jakieś rzeczy i może Maydooma Wam podrzucę ;P.
Przy okazji pochwalę się moim nowym Bodykitem, który potrzebuje małej regeneracji i za jakiś czas zawita na moim aucie jak się uda .
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
to jest body chyba do 206 i hmmm kwestia gustu ze tak to ujmę good luck
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Czak lepiej powiedz że montujesz to tylko na zime żeby podjazdy na osiedlach odśnieżać na fuche
Zimą bym raczej z ulicy nie wyjechał szkoda, bo bym to już chciał mieć zamontowane na aucie. . . Ale zanim bym pomalował i założył to by troche potrwało - wiosną będzie lepiej "smakować" ^^
to jesty dedykowane do 205 czy sciagniete z jakiegos "najszybszego" w okolicy seicento ?
Dedykowane do 205 z tyłu ma nawet wycięcie, żeby tylna klapa wchodziła pomiędzy i było równo