Robson chyba mnie źle zrozumiałes, nie miałem na myśli, że się spotykacie tylko o słówo NAJTANIEJ z czego Krakowiacy słyną

Maydoom spoko przykleiłem się do twojego posta,by nie zaśmiecać zabardzo tematu,NAJTANIEJ z czego Krakowiacy słyną to już chyba legenda.PozdrawiamMaydoom pisze:a co to za 205 na fotce ?
Robson chyba mnie źle zrozumiałes, nie miałem na myśli, że się spotykacie tylko o słówo NAJTANIEJ z czego Krakowiacy słyną
No potem się Maydoom dziwimy, że się bujają przeróżnymi bezdasznikami, Gentry , miami , MIGAMI, jeepami z dużymi silnikami i imprezują co tydzień na działkach przegryzając kiełbaskąMaydoom spoko przykleiłem się do twojego posta,by nie zaśmiecać zabardzo tematu,NAJTANIEJ z czego Krakowiacy słyną to już chyba legenda.Pozdrawiam![]()
![]()
A pug jest Lubego ,on ma dwa
Ty się nic nie martw. Kraków nigdy nie śpi...Maydoom pisze:buu .. Kraków .. Pobudka!
No ja myśleRafGentry pisze:Ty się nic nie martw. Kraków nigdy nie śpi...Maydoom pisze:buu .. Kraków .. Pobudka!
Kraków Knuje i KombinujeRafGentry pisze:Ty się nic nie martw. Kraków nigdy nie śpi...Maydoom pisze:buu .. Kraków .. Pobudka!