KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Sępy zwęszyły kolejną padlinę. Może będzie z niej jakiś łakomy kąsek... Czas rozwinąć skrzydła i lecieć na żer 

Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

- rallye
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 GTi Export 1.9 >< 205 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 3612169
- Login tlen: fastadi
Hej.
Jutro będę w krakowie - może jakiś mini spot.
Gentry zobaczycie
Gentry zobaczycie

Fast Garage ... in progress
- RafGentry
- Moderator
- Kontakt:
Super! Dawaj znać, chętnie obejrzymy Gentry w automacie 
Ja mam czas po 15:30, napisz o której Ty jesteś dostępny
Pzdr!
P.S.
A tak w ogóle, to dziś dzień wybitnie 205-tkowy. Jak wsiadłem w auto o 11, tak wysiadłem ok. 21. Zaczęło się od wyprawy do Marina, po śruby, które przywiózł Luby. Tradycyjnie na śrubach z podkładkami od Marcina zimą jeździć będzie mój Pug. Jeszcze nie wiem który, ale coś się wymyśli
Po drodze do Marina, zanim jeszcze spotkaliśmy Lubego wypatrzyliśmy z Druanem Maskę z garbem. Niestety była do niej przymocowana zupełnie niepotrzebnie cała reszta, czyli jakiś stary struclowaty Pug, więc nie daliśmy rady jej wytargać. Ale namierzona jest
Później na trasie do Marina znów zboczyliśmy z kursu. Znaleźliśmy ładny kawałek łąki, gdzie zorganizowaliśmy zaimprowizowaną sesję zdjęciową. W drodze powrotnej pokazaliśmy naszą miejscówkę Józkowi i Lubomirowi, którzy dołączyli do nas u Marina i cyknęliśmy jeszcze parę fotek. W tym józkowemu Mi16, które zadebiutowało na ulicach Krakowa z nowym znaczkiem na blendzie. Później rozjechaliśmy się do domów na obiady, a Luby dostał jeszcze zadanie umycia Puga. No bo skoro postanowił zostać przy GTI, to musi trzymać w końcu jakiś poziom
Umytym GTI Luby wraz z Józkiem i Druanem dotarł do Tyńca. Ja dojechałem trochę później, akurat w momencie, gdy Józek wytykał lubomirowemu GTI jakieś błędy. Nie wiem o co chodziło, wiem tylko tyle, że critical error przydarzył się też biednemu Mi16. Auto nagle wyemitowało komunikat "fire in the hole" i Józek musiał pędzić mu na ratunek. Na szczęście pożar się nie rozprzestrzenił.
Aha - do Tyńca przybył także Gad z Kojakiem na pokładzie. Wpadli jak lis do kurnika, siejąc popłoch na parkingu wśród kajakarzy i zwolenników nordic walkingu. Nie obyło się bez szybkiego pitstopu. Gadzina wymienił wodzik od skrzyni biegów z pomocą Józka, który okupił leżenie pod GTI porcją smaru na nosie...
Po wycieczce do Tyńca pokrążyliśmy trochę po autostradzie, zwiedziliśmy też dwie stacje benzynowe, stanowisko z suchym prowiantem i mokrym piciem, a na końcu zaliczyliśmy wycieczkę na Kopiec Kościuszki, gdzie zepsuliśmy romantyczny wieczór kilku parkom rozkosznie sobie gruchającym na tarasie widokowym... Co było dalej nie wiem, bo pojechałem do domu. Niech opowiedzą Ci , co byli i widzieli C.D.
Pozdro!

Ja mam czas po 15:30, napisz o której Ty jesteś dostępny

Pzdr!
P.S.
A tak w ogóle, to dziś dzień wybitnie 205-tkowy. Jak wsiadłem w auto o 11, tak wysiadłem ok. 21. Zaczęło się od wyprawy do Marina, po śruby, które przywiózł Luby. Tradycyjnie na śrubach z podkładkami od Marcina zimą jeździć będzie mój Pug. Jeszcze nie wiem który, ale coś się wymyśli

Po drodze do Marina, zanim jeszcze spotkaliśmy Lubego wypatrzyliśmy z Druanem Maskę z garbem. Niestety była do niej przymocowana zupełnie niepotrzebnie cała reszta, czyli jakiś stary struclowaty Pug, więc nie daliśmy rady jej wytargać. Ale namierzona jest

Później na trasie do Marina znów zboczyliśmy z kursu. Znaleźliśmy ładny kawałek łąki, gdzie zorganizowaliśmy zaimprowizowaną sesję zdjęciową. W drodze powrotnej pokazaliśmy naszą miejscówkę Józkowi i Lubomirowi, którzy dołączyli do nas u Marina i cyknęliśmy jeszcze parę fotek. W tym józkowemu Mi16, które zadebiutowało na ulicach Krakowa z nowym znaczkiem na blendzie. Później rozjechaliśmy się do domów na obiady, a Luby dostał jeszcze zadanie umycia Puga. No bo skoro postanowił zostać przy GTI, to musi trzymać w końcu jakiś poziom

Umytym GTI Luby wraz z Józkiem i Druanem dotarł do Tyńca. Ja dojechałem trochę później, akurat w momencie, gdy Józek wytykał lubomirowemu GTI jakieś błędy. Nie wiem o co chodziło, wiem tylko tyle, że critical error przydarzył się też biednemu Mi16. Auto nagle wyemitowało komunikat "fire in the hole" i Józek musiał pędzić mu na ratunek. Na szczęście pożar się nie rozprzestrzenił.
Aha - do Tyńca przybył także Gad z Kojakiem na pokładzie. Wpadli jak lis do kurnika, siejąc popłoch na parkingu wśród kajakarzy i zwolenników nordic walkingu. Nie obyło się bez szybkiego pitstopu. Gadzina wymienił wodzik od skrzyni biegów z pomocą Józka, który okupił leżenie pod GTI porcją smaru na nosie...
Po wycieczce do Tyńca pokrążyliśmy trochę po autostradzie, zwiedziliśmy też dwie stacje benzynowe, stanowisko z suchym prowiantem i mokrym piciem, a na końcu zaliczyliśmy wycieczkę na Kopiec Kościuszki, gdzie zepsuliśmy romantyczny wieczór kilku parkom rozkosznie sobie gruchającym na tarasie widokowym... Co było dalej nie wiem, bo pojechałem do domu. Niech opowiedzą Ci , co byli i widzieli C.D.
Pozdro!

- Lubomir
- Junior
- Posiadany PUG: 205 1.9 diesel 1991
- Numer Gadu-gadu: 5175900
- Kontakt:
Ja chętnie mogę zrobić jutro powtórkę, dajcie znać o której i gdzie.rallye pisze:Hej.
Gentry zobaczycie
- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Wstawiłem do galerii kilka zdjęć z dzisiaj.
- RafGentry
- Moderator
- Kontakt:
http://galeria.peugeot205.pl/index.php/ ... e-23-10-10 - znaczy się tutaj. Lepiej podać linka dla tych, którzy nie wiedzą gdzie te galerie się znajdują 

- jozek
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTI Mi16, 2x205 CTI, 205 Gentry Turbo CT, 205 Gutmann, 205 Cj, 205 RG 3D
- Numer Gadu-gadu: 4886607
Racja do galerii nie tak prosto trafić. Wklejone z dzisiejszą datą również zostały zdjęcia naszej pojeżdżawki z Łukaszem z przed kilku tygodni.RafGentry pisze:http://galeria.peugeot205.pl/index.php/ ... e-23-10-10 - znaczy się tutaj. Lepiej podać linka dla tych, którzy nie wiedzą gdzie te galerie się znajdują
A tak z innej beczki dzisiaj pod domem ćwiczyła parkowanie koło Cti elka. Od słowa do słowa okazało się że instruktorem był nasz forumowy kolega Gres - były właściciel krakowskiego rallye które niestety zostało sprzedane do Warszawy.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Przepiekne auta, bardzo fajnie sie oglada
Jeden lepszy od drugiego !!!

Zazdroszcze i tesknie za tymi zlotami

Zazdroszcze i tesknie za tymi zlotami

- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
powiem krotko.
Ja pierd...e. W przyszlym roku przyjezdzam 205 do was
Ja pierd...e. W przyszlym roku przyjezdzam 205 do was

- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
ja też wrzuciłem kilka fotek do galeri
a i czekamy czy rallye się odezwie jak będzie w kraku i możemy się zjechać i zobaczyć to Gentry 66 

Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- druan
- Maniak
na Teraz wiemy że jedzie do nas przemeq więc jakiś spocik będzie:)
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
- rallye
- Uzalezniony
właśnie ruszam, o której robimy tego spota i gdzie ??
- druan
- Maniak
NAPISAŁEM CI SMS ODEZWIJ SIĘ JAK BĘDZIESZ NA TEN NUMER
- rallye
- Uzalezniony
mam inny nr. 883 11 37 39.
Jestem już w krakowie. Dajcie znać co i jak.
Jestem już w krakowie. Dajcie znać co i jak.
No i się spotkaliśmy,frekfencja 8-aut,taką ekipą jezdzimy po bułki
oraz trafiliśmy na nowy model fotela do 205 (prawa autorskie):D Mieliśmy konkurencje liczebną z Cinkusiami,ale potem nie mieli szans