Gad i Józek pomogli mi go wepchać bo niestety coś zazgrzytało w skrzyni i koła przestały się kręcić
dzięki Panowie za pomoc
robson pisze:A ja zakupiłem nowy nabytek .
też znalazłem u siebie komplet takich 12V, przez cały czas jeździły w skodzie w schowku i przy sprzątaniu się zorientowałem że je mam jakiś czas były założone w skodzie
Marin205 pisze:
też znalazłem u siebie komplet takich 12V, przez cały czas jeździły w skodzie w schowku i przy sprzątaniu się zorientowałem że je mam jakiś czas były założone w skodzie
mogę sprzedać bo mi kasa potrzebna
Tak z ciekawości ile sobie liczysz za takie żaróweczki?
Marin205 pisze:
mogę sprzedać bo mi kasa potrzebna
Tak z ciekawości ile sobie liczysz za takie żaróweczki?
Myślę że za 50 zł (2 x 10 zł za żarówki i 2 x 15 zł za banieczki) mógłbym Ci je oddać.
Generalnie mam jeszcze ze 2 komplety żarówek H4 z żółtymi bańkami ale 24V, mam opatentowany sposób montażu, lepszy niż to z aukcji Robsona, bo kilka takich montaży i się metalowe łapki od rozginania i zaginania połamią. , no ale wiadomo jak je wystawię to cena nie będzie mała
zawsze można zamówić je w Niemczech po niecałe 6 ojro za sztukę
tok - fajne ale takich nigdy nie montowano w 205tkach - montowano z żółtą banką
Marin nie przesadzajmy wole kupić te co tok podał niż te twoje z bańkami i to żółte i to a w lampy ci nikt nie zagląda czy masz ory czy nie Tok bravo za spostrzegawczość ja też znalazłem parę hurtowni gdzie mają żarówki i nawet mają te z bańkami na zamówienie po 35 zł sztuka
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
tok - fajne ale takich nigdy nie montowano w 205tkach - montowano z żółtą banką
Marin nie przesadzajmy wole kupić te co tok podał niż te twoje z bańkami i to żółte i to a w lampy ci nikt nie zagląda czy masz ory czy nie Tok bravo za spostrzegawczość ja też znalazłem parę hurtowni gdzie mają żarówki i nawet mają te z bańkami na zamówienie po 35 zł sztuka
tak czy siak za zolte swiatla mijnia mozecie stracic dowod.
druan pisze:................Marin nie przesadzajmy wole kupić te co tok podał niż te twoje z bańkami i to żółte i to a w lampy ci nikt nie zagląda czy masz ory czy nie .......... ja też znalazłem parę hurtowni gdzie mają żarówki i nawet mają te z bańkami na zamówienie po 35 zł sztuka
DRUAN nie bluźnij
chodzi generalnie o to że żółta bańka pięknie odbija się w szkle reflektora gdy światła są wyłączone - polecam pierwsza stronę katalogu Griffe lub patrzcie na załączone zdjęcia
Druan - podziel się informacją gdzie można zamówić po 35 z bańkami żółtymi