Mam nadzieję ze do konca tygodnia razem z Vrooblem zdobedziemy wszystkie potrzebne rzeczy.
Podobnie jak kolega wyżej mam znajomych z Turcji z Izmiru (polka & turek). Może uda nam się zgrać na wspolny posilek podczas jakiegos przystanku. Wysłałam im plan naszej wycieczki. Na dniach dostanę odpowiedź co polecają i jakie mają uwagi. Narazie otrzymałam krótki komentarz i zapewnienie że służą pomocą w razie potrzeby tłumaczenia nawet przez telefon (bo u turków bardzo ciężko jest z angielskim" :
" ..jesli bedziecie w Efes to koniecznie musicie zajechac do Sirince to bardzo blisko, mala wioska, maja pyszne slodkie wina, mozna zrobic sobie tasting , polecam! Bodrum jest super, Pammukale to must !!! "
Kilka pytań:
- kto bierze grila i czy 1 wystarczy? my mamy kuchenke gazową więc ją zabierzemy.
- czy jest ktos kto jedzie bez gps ? nie wiemy czy uda nam się go pozyczyć, napewno nie chcemy kupować. Kupimy jedynie dobry atlas samochodowy.
- macie doswiadczenie z roamingiem? są może jakies pakiety które wykupywaliście?
- co kryje sie pod pojeciem "czesci zamienne" ?