SZCZECIN i okolice - I zlot - 24 kwietnia 2005 :)

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
invictus

Post autor: invictus »

hardtop, ale ja mowie o tym takim materialowym, z tego co pamietam to dokladnie 13 tys sobie za niego wolali
Ferguss

Post autor: Ferguss »

nie hardtop, pvc to oryginalny dach - niby materiał podobny czasem do skóry/plastiku, a typowy z trójwarstwowego materiału Sonnenland to cena ok 5500 - info z zeszłego miesiąca
invictus

to spox zle zrozumielem myslalem ze chodzi o takie pcv jak rynna :mrgreen:
Bo reok temu mialem zamiar kupic 1,9 CTi ale mnie ten dach odstraszyl. a nie wiedzialem gdzie i za ile robia takie dachy na zamowienie
Ferguss

nie nie :) nie pcv tylko pvc :) - mnie cena nawet 4500 wystarczyła, nawet 2500 mnie zagięła, ale w końcu 1200 :mrgreen: jak ktoś chce taniej to tylko można folią zakryć
invictus

siebie i nawiercic podloge zeby woda odplywala albo stelaz na parasolke :mrgreen:
Ferguss

Ty się nie śmiej, bo od grudnia do marca mój Pug miał taki daszek z folii :lol:
a w środku to wody było z 5 cm :D patrząc jeszcze na kolor autka, to śmiało można nazwać fgo wanną
invictus

:lol: :lol: :lol:
A jak sie zachowywal na koleinach?? I lekkich szykanach?? :P
Ferguss

autko stało, zanim wyruszyłem nim na wiosnę na drogi to czyściłem jak popowodziowca :) teraz nic się nie przelewa, a za 2 tygodnie odbieram autko z nowych dachem :D
invictus

Cool i jaki wabik :twisted:
Ferguss

eee tam wabik - nie ma na co wabić ;) kopci, stuka... tu skończę opis bo ciśnienie mi się podnosi :lol:
invictus

Spoko, zaloz mokra gaze na wydech to nie bedzie kopcic :wink:
Ferguss

taaa, albo wogóle zapcham wydech ;)
invictus

Tez na to wpadlem ale mam pewne watpliwosci co do skutecznosci... :wink:
Powiem ci ze pol roku jezdze moim 2 pugiem i :shock: :shock: poza maglownica nic nie stuka... dla mnie szok
Ferguss

gdybym wiedział co to maglownica to bym powiedział czy to mi stuka ;)
oglnie to nie jest źle: czeka mnie wymiana sprzęgła (na szczęście już je mam), synchonizatorów czy jakoś tam, no i przy mocnych skrętach coś strzela/ociera/i nie wiadomo jak inaczej to nazwać :)
invictus

no maglownica to przekladnia kierownicza :wink: ja sprzeglo juz wymienilem a zabolalo bo kolo zamachowe bylo spekane..
Zablokowany