No i to rozumiem.
Tylko żeby do końca stycznia wyrobić się z ustaleniem terminu.
Bo takie wyjazdy trzeba zaplanować czasowo i kasowo. a i tak zawsze coś może w ostatniej chwili nawalić.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Polska centralna:
Jako, że na mazury pojechałbym sam
CENTRUM
1. RafGentry
2. Florek
3. grzesiek309
4.Kamkiler i Altowiolistka
5.Janek z Martyną...
6. Martinoo
7. MiceK (dla mnie to i bliżej )
8. PrezesBednarz
CENTRUM
1. RafGentry
2. Florek
3. grzesiek309
5.Janek z Martyną...
6. Martinoo
8. PrezesBednarz
9. DJPreZes i Bimbina (przecież pisałem, że jak Altowajolistka i Florkson jadą, to my też)
CENTRUM
1. RafGentry
2. Florek
3. grzesiek309
5.Janek z Martyną...
6. Martinoo
8. PrezesBednarz
9. DJPreZes i Bimbina (przecież pisałem, że jak Altowajolistka i Florkson jadą, to my też)
10. dzikson
dzikson pisze:CENTRUM
1. RafGentry
2. Florek
3. grzesiek309
5.Janek z Martyną...
6. Martinoo
8. PrezesBednarz
10. dzikson
No no ładna lista się nazbierała Teraz tylko pozostaje szukanie atrakcji do zwiedzania i krętych dróg
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Może spotkacie się w Kozienicach ? To Polska centralna, mamy tu świetne miejsce na takie zloty, domki drewniane, jeziorko, tanie piwko, kort tenisowy, amfiteatr, plac zabaw dla dzieci. Wszystko co potrzeba na dobry zlot. Maja tu co roku zloty VW Polo oraz BMW.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
jak dla mnie Kozienice są spoko stosunkowo blisko z Warszawy, a miasto nawet troszkę znam bo często bywałem na działeczce 7km od podango przez Pare Ośrodka
Para chyba powinien kojażyć wieś Ruda, albo Śmietanki
Jasne, nie wiem w sumie ile czasu chcecie spędzić w jednym miejscu, ale jakbyście przejeżdzali obok to zapraszam. Ja będe w Kozienichac na początku sierpnia.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/