Ja dalej nie mam dowodu rejestracyjnego, ale poczekam do jutra ,bylem na komisariacie i powiedzieli mi ze wczoraj wysłali do wydziału komunikacji ,jeśli jutro będzie to dołączę do was jak nie to przykro mi moje wszystkie starania pójdą na marne .Powodzenia bo ja tak naprawde to juz stracilem nadzieje ;.(
Kurcze oby ci sie udalo, ciezko z nimi tam trafic. Wszyscy robia wielka laske zawsze w tych urzedach. Ja jutro rano wyjezdzam na prom, potem podroz przez cala Anglie az do nastepnego promu.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja zrobie obszerna foto relacje ale wrzuce zdjecia razem z opisem dopiero po powrocie
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Nie zapomnijcie jakiejs wodeczki polskiej zabrac Trzeba sie bedzie zintegrowac
Hehe, o tym pomyślałem i zrobiłem sam "niespodziankę" pyyyyychota!! No dziś już tylko praca do 16tej, potem ubezpieczenie, spakować szanownego Rolanda G. zabrać współtowarzyszkę przygody i...... korki