kojak pisze:druan pisze:kojak pisze:Tomek to rally to jedna wielka rdza!!!!jak bys widzial co sie tam dzieje pod maska to bys przestal marzyc ao tym akurat konkretnym aucie!! pzdr man
byłeś oglądać
To rally kiedys bylo pod hala nie dosc ze straszne zj....y z tych kolesi to do tego auto jeden wielki swierzb dziura na podluznicy to byla na wielkosc prawie aku maska miala podobne zawiasy jak u rafalabez urazu naturalnie
srodek tez zj......y. To auto wygladalo tylko fajnei z daleka...taka jest przynajamniej moja opinia...
Jasne, że bez urazy. Zawiasy miałem faktycznie w fatalnym stanie. Miałem - bo auta już przecież nie mam...
A co do właściciela Rallye - Szymka, to Kojaku drogi pozwolę sobie zauważyć, że z tego co wiem - nie jest on "zjebem".
A nawet jeśli uważasz, że z jakichś względów jest, to powinieneś raczej zachować takie uwagi dla siebie. Po pierwsze dlatego, że Szymek wkrótce może dołączyć do forumowiczów, po drugie na tym forum nie używamy wulgaryzmów, a po trzecie powinniśmy się szanować, a przynajmniej zachowywać takie pozory przed ludźmi.
Pozdrawiam