wizja widdze szeroka ale z tym sponsorem to juz bedzie chyba cieniej !! zucamy sie na głeboka wode zamiast zacz ac od brodzika !!!!
na początek zorganizujmy zlot w mirae naszych mozliwosci wtedy bedziemy wiedziec na co stac klub w sensie organizacyjnym mowie wam na przykladzie zlotu bmw w tranowie nie trzeba kapletnie zadego wkladu finansowego sponsorów zeby zlot był udany !!!
po pierwsze to nagłosnić
po drugi nagłoscic
a potrzecie nagłosnic
wedlug mnie to za duzy cieżar ze sponsorami i wogole jak na pierwszy tego typu zlot ogolnopolski tak mi sie wydaje przynajmniej !!
jesi w tym roku pojawi sie sporo aut to w przyszlym przyjedzie jeszcze wiecej i wtedy mozna atakowac z hasłami typu " w tamtym roku było x aut z calej polski opisano caly zlot w lokalnej prasie wspaniala reklama dla pana panie sponsorze i to wszystko tylko za pare groszy ktore pan da na ten cel "
a teraz co "yyyyy jest zlot ,a frekwencja yyyyyy bedzie jakak bedzie " nie odrazu zaczynajmy od wysokiego pułapu powoli i z czasem mozna dojsc do faktycznie profesionalnej organizacji ale wedłog mnie to wszystko jescze raczkuje !!!
przykład majówki z BMW ponad tysiąc samochodów tej marki wjazd wozem 30 alebo 50 zl nie pamietm juz naglosnienie DJ sektory dla beemkowiczów z pozniania , pomorza sląska , dla fanów szostek dla fanó siódemek ale na to wszystko chlopki pracowali pare ładnych lat !!!
tyle mego wywodu !!
wedlog mnie plan jest taki
-znalesc miejsce
-ustalic date
-powaidomic lokalne media
naglosnic ten zlot wsrod wszystkich kierowców 205 i ewentualbie innych modeli
tyle i czekac co z tego wyjdzie w godzinie rozpoczecia zlotu !!!
nie wyobrazam soebie sytuacji kiedy są sponsorzy a na zlocie stoi 30 furek
Pozdrawiam