WROCŁAW - poprawiny :-) 11-12-2005

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
bergamutka
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bergamutka »

o to było tak: ja poszłam szukać kołpaka :D a autko zostawiłam odpalone.. wracam z kołpakiem .. już się przymierzam do założenia.. a tu nie ma na co bo autko znikneło :D
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
Numer Gadu-gadu: 6446898
Kontakt:

Post autor: Lord Devil »

Już żałuję, że mnie nie będzie na piątkowym zlocie. Mam nadzieję, że to już stanie się tradycją, takie spociki - bo było bardzo miło. Nie mogę się doczekać spotania z Wami w Nowym Roku, z nowymi pomysłami i nowymi planami. Pewnie z większąścią Was się już przed Świętami nie spotakm, tak więc: Wesołych Świąt i Szcześliwego Nowego Roku od Lorda dla Wszystkich pozytywnie zakręconych maniaków, a w szczególniości dla Spotowiczów.
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
Numer Gadu-gadu: 35314
Kontakt:

Post autor: Pagi »

Proponuje ustalic systematyczne zloty, np. comiesiecznie w pierwsza niedziele danego miesiaca, badz czesciej :D

Pozwoli to nam lepiej zaplanowac wolny czas, zeby zawsze go miec na zlot :) a poza tym latwiej bedzie wkrecic nowych ludzi w spotkania, gdy jasno i wyraznie napiszemy na stronie, ze spotykamy sie np. w kazda pierwsza neidziele miesiaca o 19tej pod Andersem, taki osobnik poprostu przyjdzie sobie i tyle :)
Co jeszcze... na ulotkach rozdawanych (ja rozdaje :) ) mozna by to tez napisac, wtedy udaloby sie nam moze zwerbowac ludzi nie zwiazanych z internetem... badz majacych utrudniony do niego dostep...

Tyle moich blyskotliwych pomysłow :) Co Wy na to?
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
Pit123

Post autor: Pit123 »

Proponuje ustalic systematyczne zloty, np. comiesiecznie w pierwsza niedziele danego miesiaca, badz czesciej

Popieram Pagiego :mrgreen: Moja sugestia to pierwsza niedziela miesiaca lub druga. A moze ktos chce sie spotykac 2 razy w miesiacu :D ??
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Kontakt:

Ale przeciez poza tymi cyklicznymi spotkaniami raz na miesiac, mozemy sie tez spotykac na haslo "jutro zlot pod Andersem :)"

I nie widze tez przeszkod zeby, jesli bedziemy mieli ochote czesciej sie okgladac, spotykac sie 2 razy w miesiacu.

Przemyslcie sprawe :)
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

No dobra to pierwsza niedziele miesiaca :D i drugi termin to juz bedziemy sie umawaic na zlocie pierwszym i na forum jak komu pasuje :)
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
minuszka

Post autor: minuszka »

Wtam, witam i o zlotowiczów pytam :D
To ja KAMA, w końcu się zarejestrowałam hurrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Wszystkich gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
bergamutka
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bergamutka »

opcja z co miesięczymi.. tylko w styczniu raczej pierwsza niedziela miesiąca nie będzie z dobrym dniem a zlot.. jeszcze przynajmniej połowa zlotowiczów będzie pijana :D
minuszka.. super.. w końcu jesteś już w pełni fanką :D
Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Dwa razy w miesiącu i nie ma o czym gadać chyba, że 4razy na miesiąc co tydzień to rozumiem, niestety opuszczam Was do Stycznia, ale po Nowym Roku to już jestem obowiązkowo.
Car Valeting, Car Detailing.
minuszka

Stęsknilam się już za Wami!!!!!!!!! :cry:

Popieram Cię Lordzie Devilu :D Cztery razy w miesiącu to świetny pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

HEHE :) :D No tak jak dla mnie to też nie problem :) z tymi 4razy w zasadzie miło to czemu nie :D

HEHE minuszka :D:D w koncu w koncu sie zarejestrowałaś i prawidłowo :D:) :twisted:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Kontakt:

Wiec ustalamy pierwsza niedziele kazdego miesiaca jako cykliczne spotkania pugowiczow we Wroclawiu, jesli pierwsza niedziela jest swietem (a tak to jest 1go stycznia) to spot przekladany jest automatycznie na nastepna niedziele.

Tylko teraz ustalmy gdzie sie spotykamy (mysle ze parking pod cmentarzem jest dobrym miejscem :) ) i mozna wrzucic info na strone i nowy topic zrobic.
minuszka

Tylko teraz ustalmy gdzie sie spotykamy (mysle ze parking pod cmentarzem jest dobrym miejscem ) i mozna wrzucic info na strone i nowy topic zrobic.

A czy nie byłoby lepiej ustalić godzinę 19.00 pod Andersa???????????? Nigdy nie wiadomo w które miejsce Wrocławia się wyruszy... :D
Pit123

Post autor: Pit123 »

Popieram popieram....4 razy w miesiacu to nie jest wcale tak duzo :mrgreen: Ja sie na to pisze...Wroclaw gora :D Serdecznie witam kolezanke "minuszke"...nareszcie sie zarejestrowalas :D Co do miejsca spotkan to sadze ze Anders o 19 bedzie oki...to dobre miejsce wypadowe...cmentarz...marino...maslicka :mrgreen: 8)7
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Ok. Kama, masz rację, parking pod cmentarzem jest bardzo dobry, po co lecieć z Andersa tam, odrazu spotykajmy się na parkingu. $razy w miesiącu, sobota albo niedziela. Rozumiem, że raz na miesiąc będzie główny obowiązkowy BAAAARDZO DUŻY zlot, a pozostałe spociki dla najbardziej zakręconych co tydzień 8)
Car Valeting, Car Detailing.
Zablokowany