ZLOT !! NA POLUDNIU POLSKI !! - 7.05.2006 !!
- Dominik_Spalek
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Moje propozycje dot zlotu:
Mam kilka pomysłów którymi chciałem się z Wami podzielić.
1. MISSS de PUG - oczywiścię wybór najładniejszej maszynki
- jury wybierzemy na miejscu
- w nagrodę litr BP lub ON (zlaezy kto wygra)
- plus oczywiście dyplom uznania
Tutaj warto byłoby opracować, coś na wzór karty pojazdu gdzieużytkownik będzie mógł opisać swój pojazd, co w nim zrobił, jakie zmiany itd, jeśli ktoś może niech opracuje taki wzór.
2. To coś więcej niż Tunning - wybór auta z najciekawszą propozycją tunningową
3. Koknurs "Zmiana opon na czas" (to mój pomysł po tym, jak walczyłem ponad godzinę z zapieczonąfelgą, bez młotka się nie obeszło)
4. Konkurs "Igła" coś w stylu dawnego placu manewrowego z egazminów
- potrzebne tylko będa pachołki (może przypadkiem macie coś w domu)
- ewentualna taśma drogowa b/cz
Przydały by się także ulotki reklamujące ten zlot, warto byłoby, aby przyszli do nas także ludzie którzy będą chcieli popatrzeć na fajne auta imiło spędzić czas.
Jeśli tor nam nie wypali mam innego pomysła, przy ul. Jesiennej jest parking, ul. ta jest w pobliżu "giełdy" samochodowej w Cze-wie, któa odbywa się w niedzielę, sądzę że krótka akcja reklamowa na autach zaparkowanych przed giełdą da efekt w postaci osób oglądających. Ale to tylko wolne myśli moje.
OK wracam do laszczego kombinowania co jeszcze.
1. MISSS de PUG - oczywiścię wybór najładniejszej maszynki
- jury wybierzemy na miejscu
- w nagrodę litr BP lub ON (zlaezy kto wygra)
- plus oczywiście dyplom uznania
Tutaj warto byłoby opracować, coś na wzór karty pojazdu gdzieużytkownik będzie mógł opisać swój pojazd, co w nim zrobił, jakie zmiany itd, jeśli ktoś może niech opracuje taki wzór.
2. To coś więcej niż Tunning - wybór auta z najciekawszą propozycją tunningową
3. Koknurs "Zmiana opon na czas" (to mój pomysł po tym, jak walczyłem ponad godzinę z zapieczonąfelgą, bez młotka się nie obeszło)
4. Konkurs "Igła" coś w stylu dawnego placu manewrowego z egazminów
- potrzebne tylko będa pachołki (może przypadkiem macie coś w domu)
- ewentualna taśma drogowa b/cz
Przydały by się także ulotki reklamujące ten zlot, warto byłoby, aby przyszli do nas także ludzie którzy będą chcieli popatrzeć na fajne auta imiło spędzić czas.
Jeśli tor nam nie wypali mam innego pomysła, przy ul. Jesiennej jest parking, ul. ta jest w pobliżu "giełdy" samochodowej w Cze-wie, któa odbywa się w niedzielę, sądzę że krótka akcja reklamowa na autach zaparkowanych przed giełdą da efekt w postaci osób oglądających. Ale to tylko wolne myśli moje.
OK wracam do laszczego kombinowania co jeszcze.
- OZzi
- Junior
- Kontakt:
Ja nie mialem takich jakis pomyslow....mysle ze za malo bedzie samochodow zeby takie cuda kombinowac....
to ma byc spotkanie mozna by powiedziec a nie zlot na swiatowa skale...i nie ma sensu zeby ludzi az tak zachecac do przyjscia ogladania samochodow jak bedzie ich z 10-15, wiec to nawet wstyd...
wysmieja nas, co to za zlot...hehe, takie jest moje zdanie, a jezeli chodzi o jakies konkursy to mysle ze moze byc np: czasowka, palenie gumy (jezeli ktos sie zgodzi), i jakies tam pierdoly, a jezeli juz bedzie wiadomo ze niestety tor nie wypali albo cos ;( no to wtedy zrobimy sobie zlot tylko kolo Olsztyna, czyli kielbaski piwko, muzyka, dobra zabawa, no niestety....tylko tyle, Wiec caly czas czekamy na odpowiedz z Automobilklubu Czestochowskiego,

-
- Junior
nie no mysle ze jak jechac na zlocik, no to musi byc chwila dla wyscigow
musimy sie zrewanzowac pagiemu, to jest teraz nasz cel zyciowy
musimy sie zrewanzowac pagiemu, to jest teraz nasz cel zyciowy

205tka - 1361, 75KM - rocznik 93
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1234
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Nie ma co się nastawiać że nas wyśmieją tylko wierzyć że nas jednak więcej przyjdzie. Jeśli ktoś ma dobre pomysły to trzeba je brać pod uwagę i najwyżej już na miejscu zawęzimy program imprezy, jakby frekwencja nie dopisała. Najwazniejsze to jak największa ilość ciekawych imprez towarzyszących - to skusi więcej osób do przyjechania. Nie ma co mówić że będzie gril pod zamkiem i do domu, bo jak ktoś kto się waha to przeczyta to raczej się wahnie na niekorzyść i nie przyjedzie. Nastawmy się na super imprezę, niech się ludzie napalą, a wtedy na prawdę wszystko super wyjdzie. Jak to w psychologii mówią -taka samospełniająca się przepowiednia:) Jak najwięcej entuzjazmu Ozzi! Niech w twoje plany nie wkrada się żadna nutka pesymizmu:) Popieram Dominika_Spałka - jak ktoś ma pomysły to niech dalej puszcza wodze fantazji, proszę tu nikogo nie ograniczać! Taka np jazda między pachołkami to wg mnie całkiem dobry pomysł. Nie każdy ma puga rajdówkę i ostatnio 4 osoby się ścigały, jedna wydygała po poślizgu ( ja
) a reszta stała i się patrzyła. Jak ktoś zorganizuje coś dla tej reszty to chwała mu za to, będziemy bić pokłony. Fajnie żeby każdy w czymś mógł uczestniczyć, porywalizować z innymi. Takie jest moje zdanie, no ale ja jestem wiecznym optymistą:) Mam nadzieję że nie tylko ja
edit: I Ozzi nie mów że czegoś może się nie udać zrobić, że na coś nie masz wpływu, że czegoś nie jesteś pewny. Przywódca ma być nieomylny i wszystkomogacy:) Jak chcesz zgromadzić tłumy to mów że będzie super, że wszystko się uda, że frekwencja będzie historycznie wysoka itp - to pociąga tłumy:) Wielkie halo z kazdego sukcesu, a problemy rozwiązywać po cichutku:)

edit: I Ozzi nie mów że czegoś może się nie udać zrobić, że na coś nie masz wpływu, że czegoś nie jesteś pewny. Przywódca ma być nieomylny i wszystkomogacy:) Jak chcesz zgromadzić tłumy to mów że będzie super, że wszystko się uda, że frekwencja będzie historycznie wysoka itp - to pociąga tłumy:) Wielkie halo z kazdego sukcesu, a problemy rozwiązywać po cichutku:)
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
NO ja nie mówię żeby wszystko na sam koniec zostawić i niech się dzieje co chce. Działać trzeba i popieram bardzo twoje starania:) hehe - mi to łatwo sobie tak pisać z dalekiego Krakowa, nie?
Głównie chodzi mi o pozytywne nastawienie i nie skreślanie czyiś pomysłów, bo zlot to nie tylko wyścigi. Owszem - są widowiskowe i dla niektórych to właśnie jest esencja i jedyny cel zlotów, ale tak na prawdę angażują nie więcej niż 1/3 obecnych klubowiczów. Tak na prawdę to ważne że się spotkamy wszyscy razem, może znów ktoś nowy przyjdzie, moze pobijemy rekord frekwencji...Będzie to najlepszy zlot do tej pory i tyle:)

Fox - co to pieprzyszFox pisze:bo zlot to nie tylko wyścigi

tak sobie tylko żartuję, oczywiście. Ja co prawda na maxa cieszę się na każde ściganie, ale w organizacji zlotu południa to właśnie kiełbaski były priorytetem - to jest istota każdego spotkania klubowiczów - mamy te same zainteresowania, podobne problemy, chodzi głównie o spotkanie i pogadanie.
Ozzi - nie bój nic - ja Uroczyska nijak nie zarezerwowałem (jeszcze tydzień przed zlotem było nieprzejezdne, więc bieganie po automobilklubach nie byłoby najrozsądniejsze), po prostu - jest nas sporo, najwyżej poczekamy aż inni pojadą, ewentualnie przegnamy ich potęgą stada lwów

Jeśli chodzi o konkurencje dla nieścigantów - ja bym jednak coś z dziwkami proponował

-
- Junior
ci co nie beda sie scigac stana na torze jako pacholki, kazdy bedzie mial atrakcje 
wyscigi to jeden z punktow naszego spotkania, i szkoda ze nie wszyscy nie biora w tym udzialu, to tylko zabawa a przy okazji mozna zobaczyc na co stac nas i nasze maszyny

wyscigi to jeden z punktow naszego spotkania, i szkoda ze nie wszyscy nie biora w tym udzialu, to tylko zabawa a przy okazji mozna zobaczyc na co stac nas i nasze maszyny

-
- Junior
przeciez na tych naszych wyscigach jezdzimy dla samych siebie, dla satysfakcji ze sie nie zdygalo i pokonalo tor 
a to ktore miejsce sie zajelo to nie ma wiekszego znaczenia
to zabawa a nie mistrzostwa polski - i dlatego fajnie by bylo gdyby wszyscy wzieli w tym udzial

to zabawa a nie mistrzostwa polski - i dlatego fajnie by bylo gdyby wszyscy wzieli w tym udzial
- Dżon Dobra Nadzieja
- Uzalezniony
Adik, podejrzewam że ten cytat bardziej powinniśmy rozumieć jako żart....
właśnie tak......

o....przeciez na tych naszych wyscigach jezdzimy dla samych siebie, dla satysfakcji ze sie nie zdygalo i pokonalo tor
właśnie tak......

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem

- Pagi
- Maniak
- Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
- Numer Gadu-gadu: 35314
- Kontakt:
Ja pomimo ze mam diesla wystartowalem, nie po to zeby rywalizowa, ale zeby sie przejechac i sprobowac wlasnych sił.
Kazdy z nas tak jak piszecie powinien sprobowac i sie pobawic, nie koniecznie od razu na max mozliwosci samochodu.
Przeciez moj diesel jest porownywalny osiagami do 1,1...
Kazdy z nas tak jak piszecie powinien sprobowac i sie pobawic, nie koniecznie od razu na max mozliwosci samochodu.
Przeciez moj diesel jest porownywalny osiagami do 1,1...
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...