wiem
a swoją drogą możliwe że będzie jeden z kolegów ze sklepu Drobiarska naszego dostawcy części bo już sobie ostatnio gadaliśmy o Borkach i by przyjechał
Ja tez sie pisze.Mam nadzieje ze moja CTI nie zawiedzie i zjawie sie razem z nia,jesli nie to przyjede jakims innym Peugeotem ale napewno tam bede Pozdrawiam
no tylko zacznijcie sobie ogarniać domek albo pensjonat, jak się nie wyrobicie to myślę że współlokatorzy z naszego domku nie będą mieli nic przeciwko żebyście sobie przekimali u nas
Sebek pisze:no tylko zacznijcie sobie ogarniać domek albo pensjonat, jak się nie wyrobicie to myślę że współlokatorzy z naszego domku nie będą mieli nic przeciwko żebyście sobie przekimali u nas
borki to świetna sprawa
Jutro bede wiedziala co i jak?ile os jedzie?takze pewnie na dniach zrobie rezerwacje....a jesli sie nie uda to chetnie skorzystamy z twojej propozycji...zreszta kto tam bedzie SPAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA nie zamierzam
Ja już zarezerwowałem domek kupiłem mnóstwo piwa, teraz jeszcze zostało dopieścić CTIka po zimie i jestem zwarty i gotowy..jeszcze sie wyśpię na zaś by problemów nie było że kmi oko leci - heheh no chyba że mowa o urokliwych klubowiczach..
ja też szykuje 205, hamulce nowe i czapa z uszczelkami i wszystkim co z tym związane jak na bezrobotnego to mi trochę po kieszeni dała ale ile potem będzie frajdy
A ja nie mam wlasciwie jak pojechac tam, bo Indiana wymaga takiego nakladu finansowego jednak, ze chyba od ojca wezme Citroena Chyba, ze sie wezme za siebie wreszcie i pojde popracowac :/