Ciepełko się powoli robi, dłlłłłłłuugi weakend już tuż tuż , wiaterek powiewa , grila się załatwi więc proponuję (z wyprzedzeniem coby się wszyscy mogli ustawić) zlocik 1 maja na parkingu pod górką Andersa - godz ok. 14.00 coby troszkę słońce świeciło
niom to jak bedzie zlocik to przybede ) wiec jak cos o 14 pod Andersa? hmm ja naleze do drugiego klbu pugow tam sa rozne na pewno znacie tiger http://www.peugeot.autko.pl/milosnicy/ wiec moze ktoś jeszcze ode mnie się pojawi wrzuce ta wiadomośc na liste im nas wiecej to lepiej
Pozdrawiam funky206
Muszem jeszcze pomyśleć nad miejscem ale fajnie by było jakby się tam Grill odbył A Andersa o godzi 14 to słąbe miejsce na grill jak zresztą i Andersa w innych godzinach :):) Czekam takze na wasze propozycje na miejsce.
Co do Twojej obecności funky 206 to z miłą chęcią przyjmiemy Ciebie i całą waszą ekipe w końcu Pug to Pug a chodzi o dobra zabawe
P.S. Na tamtej stronce którą podałeś mam nawet wpisany jakiś swój profil ale ta wydaje mi się jakaś dużo bardziej przejrzyszta
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Kurcze, mnie nie bedzie, wyjezdzam na dlugi weekend
A jesli chodzi o miejsce, to ostatnio spodobalo mi sie przy Odrze na Osobowicach, albo kawalem za... tak jest taki fajny lasek, zreszta sie chyba Osobowicki nazywa... Pomyslcie nad tym, tam jest naprawde milo, niedaleko, a jest cisza i spokoj, a nie w centrum miasta grill
Myślę że Pagi ma rację. Na wałach Odry na Osobowicach będzie extra no i spokój przyjedziemy, grilla rozpalimy, kiełbachy (piwo) wtrząśniemy, pogadamy, poklikamy fotek, itd. itp ....o może jeszcze pojedziemy gdzię całą ekipą na miasto
Także ludzicha piszcie jak będziecie a co do miejsca to się jeszcze uzgodni.
p.s. w niedzielę ma być słoneczko - 2/8 pokrycie - 18 st. także okularki przeciwsłoneczne i olejki do poalania weźcie
No a pozostałą część będzie się dobrze bawić :D na mieście wieczorkiem sobie podjedziemy na Andersa na 19 na zlocik aut i bedzie GIT a za tydzień mozę sie pomyśli o kolejnej edycji
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...